Vastgoedfranchise We Invest opent nieuwe kantoren in Vilvoorde en Heist-op-den-Berg

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
Gsm: +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be
Persberichten We Invest

Vastgoedfranchise We Invest opent nieuwe kantoren
in Vilvoorde en Heist-op-den-Berg

Nieuwe locaties zetten de Vlaamse ambities van We Invest verder kracht bij

Vilvoorde, Heist-op-den-Berg, Antwerpen, Brussel, 24 mei 2022 – We Invest, de franchisegever gespecialiseerd in residentieel vastgoed, opent nieuwe vastgoedkantoren in Vilvoorde en Heist-op-den-Berg. Anouck Poncin (28) is de kersverse bestuurder van het agentschap in Vilvoorde, de eerste We Invest-locatie die in het Vlaams-Brabantse straatbeeld opduikt. Zij covert de gemeenten Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos. Het vastgoedkantoor in Heist-op-den-Berg (voor de regio Heist-op-den-Berg, Keerbergen, Putte, Tremelo, Putte en Hulshout) wordt geleid door Herbert Bruynseels (55) en is de tweede We Invest-franchise in de provincie Antwerpen.

In Wallonië en Brussel is We Invest is met 15 locaties een bekend vastgoedfranchisegever. Na een kapitaalsronde vorig jaar, ambiëren ze ook in Vlaanderen dezelfde aanwezigheid en naamsbekendheid. Kort daarna kwam er een eerste kantoor in Antwerpen-Centrum. Nu zijn Vilvoorde en Heist-op-den-Berg aan de beurt.

Nieuwe naam in het straatbeeld in Vilvoorde

Op de Hendrik I-lei 200 in Vilvoorde verschijnt deze relatief nieuwe naam in het Vlaamse vastgoedlandschap: We Invest. Bestuurder is Anouck Poncin, verknocht aan de regio en gebeten door vastgoed. ‘Mijn vader is zelfstandig aannemer, dus ik ben opgegroeid tussen de bouwplannen en verbouwingsprojecten’, stelt ze zelf. Ze koos voor rechtenstudies, maar de vastgoedmicrobe kreeg gaandeweg toch de bovenhand. Na haar bachelordiploma rechten, begon ze aan haar makelaarsstage. Eerst bij een lokaal agentschap, daarna bij We Invest Brussel, waar ze overtuigd raakte het franchisemodel van We Invest.

In Vilvoorde zal Poncin nu haar eigen We Invest-kantoor runnen. ‘In eerste instantie focus ik me op bestaand vastgoed in en rond Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos. We hebben op dit moment al 5 panden in portefeuille. Naarmate er in de komende maanden extra makelaars het team aanvullen, zullen we meer panden in portefeuille nemen, ook nieuwbouwprojecten.’ aldus nog Anouck Poncin.

Een ervaren store manager en vastgoedmakelaar aan het roer in Heist-op-den-Berg

In Heist-op-den-Berg neemt We Invest z’n intrek in de Kloosterveldstraat 3. Herbert Bruynseels is als bestuurder verantwoordelijk voor het kantoor. ‘Ik ben blij dat ik mijn ervaring in de immobiliënsector nu kan combineren met de troeven van We Invest’, klinkt het. Een dynamische vastgoedmarkt zoals die van vandaag, vraagt om een digitale, flexibele en innovatieve approach zoals die van We Invest.

Bruynseels zelf heeft al de nodige professionele watertjes doorzwommen. Hij begon zijn carrière in de Belgische Krijgsmacht, startte nadien een zelfstandige juweliersketen, gevolgd door een passage in de retail als store manager bij Carrefour. Sinds 2011 is hij actief als vastgoedmakelaar, en sinds mei als bestuurder bij de We Invest-franchise in Heist-op-den-Berg. Bruynseels wil dit jaar nog drie medewerkers aanwerven en 12 residentiële vastgoedverkopen succesvol afronden.

Raphaël Mathieu, CEO van We Invest, de franchisegever: ‘We Invest heeft z’n eigen concept van de vastgoedfranchise ontwikkeld. Onze kantoren krijgen absolute vrijheid om hun eigen koers te varen. Tegelijk kunnen ze altijd een beroep doen op de expertise en begeleiding van heel het netwerk. Vorig jaar zetten we in Vlaanderen voet aan grond in Antwerpen-centrum, en ook dat kantoor kende een mooie groei. Op een half jaar tijd namen ze daar zes vastgoedmakelaars in dienst en kwamen er 35 bestaande panden en 2 nieuwbouwprojecten in portefeuille.

Herbert Bruynseels, bestuurder kantoor Heist-Op-den Berg
Anouck Poncin, bestuurder kantoor Vilvoorde

Wens je meer informatie of een interview? Neem contact op met Jeroen Nedergedaelt
bij Luna:  jeroen@luna.be, 02 658 02 96 of 0485 64 82 36.

Over We Invest

We Invest is een franchisegever in de vastgoedsector. Het bedrijf is gevestigd in Brussel en werd opgericht in 2014. De scale-up is gespecialiseerd in residentieel vastgoed – zowel nieuw als bestaand – in heel België. We Invest biedt een menselijke en innovatieve aanpak aan om vastgoed te benaderen. Het bedrijf werkt ten dienste van zijn vastgoedmakelaars en franchisenemers.

Voor meer informatie: www.weinvest.be