Dirk De Boeck naar WESTPOLE als director Managed Services

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
Tel: +32 2 658 02 96
GSM: +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be
WESTPOLE-persberichten

Dirk De Boeck naar WESTPOLE
als director Managed Services

Een strategische aanwerving met het oog op de groeidoelstellingen
van het Managed Services-portfolio

Brussel, 21 februari 2022 – WESTPOLE Benelux, leverancier van IT-diensten en oplossingen en specialist in digitale transformatie, heeft Dirk De Boeck aangetrokken als director Managed Services. Hij zal deel uitmaken van het directiecomité en rechtstreeks rapporteren aan Bart Donné, general manager van WESTPOLE Benelux. De Boeck staat voor de uitdaging om de omzet in Managed Services in de komende 3 jaar te verdubbelen. Hij zal dat doen door zich te richten op nieuwe, innovatieve markten en het aanbod te creëren dat zij nodig hebben voor hun evolutie.

Dirk De Boeck (54) heeft een uitgebreide staat van dienst in IT (business) management, voornamelijk bedrijfsveranderingen, future-proofing, baanbrekende lanceringen en heroplevingsprojecten. Hij staat bekend als pragmatisch, probleemoplossend en neemt graag uitdagende projecten aan. Zijn primaire doelstelling bij WESTPOLE zal zijn om de omzet in managed services in de komende 3 jaar te verdubbelen. Om dat te bereiken, zal hij werken aan de uitbreiding van het Managed Services-aanbod van het bedrijf. Hij wordt er verantwoordelijk voor het portfolio van managed services-oplossingen, het rekruteringsproces van nieuwe teamleden, pre-sales en sales.

Om die ambitieuze groei te realiseren, zullen we ons aanbod aanpassen aan alle verschillende doelgroepen en industrieën die interesse tonen in Managed Services. Hun specifieke technische evolutie en uitdagingen evolueren veel sneller dan we ons vaak kunnen voorstellen’, zegt Dirk De Boeck, Director Managed Services WESTPOLE Benelux. ‘We moeten onze oplossingen afstemmen op hun behoeften. Onze eerste stap is praten met de belangrijkste spelers in de sector. We moeten doortastend zijn en risico’s nemen, ook in sectoren die we nog niet eerder hebben aangepakt. We zullen de mensen aantrekken die de klus kunnen klaren.

De juiste klik

Bart Donné, general manager bij WESTPOLE Benelux, bevestigt: ‘Ons doel is om het meest klantgerichte bedrijf in ons segment te zijn. We zijn ambitieus terwijl we in contact blijven met onze klanten. Dirks can-do mentaliteit is het perfecte verlengstuk van deze filosofie. De eerste keer dat we spraken, hadden we al een connectie. Ik kijk ernaar uit om met Dirk samen te werken. Ik weet zeker dat zijn directe benadering en realistische visie onze Managed Services-afdeling zullen inspireren, in het voordeel van onze klanten.

De Boeck heeft meer dan 25 jaar ervaring in IT-management. In zijn management consultancy carrière was hij onder andere actief als Senior Manager Digital Projects bij Colruyt Group. Daar stond hij in voor het end-to-end management van grote innovatieve en IT-projecten met een enorme marketing footprint voor verschillende departementen. Daarvoor was hij Managing Partner van een start-up binnen de Cronos groep en vervulde hij managementrollen als Sales Director Benelux bij Damovo (een internationale ICT service provider) en EMEA Expert Defense and Government bij HP. Gedurende drie jaar was hij Head of ICT Innovation bij bpost. Tussen 2007 en 2011 was hij Belux Sales Director bij British Telecom.


Dirk De Boeck, director Managed Services


Wens je meer informatie of een interview,

neem dan contact op met Jeroen Nedergedaelt bij Luna:
jeroen@luna.be, +32 2 658 02 96 of +32 485 64 82 36
Je vindt alle persberichten van WESTPOLE op onze website via deze link

Over WESTPOLE

WESTPOLE Benelux is een leverancier van IT-diensten en -oplossingen die WESTPOLE Belgium NV en WESTPOLE Luxembourg SA verenigt.

WESTPOLE Benelux maakt deel uit van de bedrijvengroep WESTPOLE, die op zijn beurt eigendom is van de LIVIA Group, met bijna 600 medewerkers en 9 kantoren in Italië, België, Luxemburg en Frankrijk. WESTPOLE is de ideale partner voor de digitale transformatie van bedrijven, met meer dan 40 jaar ervaring in het beheer van technologie en innovatie.

WESTPOLE ontzorgt bedrijven van het beheer van infrastructuur en applicaties en ondersteunt hen bij hun digitale transformatie via een op maat ontworpen totaalaanpak. De onderneming staat klanten bij in hun strategische uitdagingen op gebieden zoals cloudtoepassingen, infrastructuur, cyberbeveiliging, evenals bij state-of-the-art onderwerpen als Cloud Computing, Infrastructure, Applications en Cybersecurity, maar ook vooruitstrevende gebieden zoals Artificial Intelligence en Blockchain.

WESTPOLE benadert innovatie met een baanbrekende, gepassioneerde en empathische spirit en creëert zo een nieuwe referentie in de informatietechnologiemarkt.

Meer informatie op de website van WESTPOLE