Catherine Hervy is de nieuwe Shop Manager van Lab9 in Brussel

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Aurélie Decoster bij Luna
Tel: +32 2 658 02 94
Gsm: +32 495 59 38 00
aurelie@luna.be

Catherine Hervy is de nieuwe Shop Manager
van Lab9 in Brussel

Brussel, 12 november 2020 – Apple Premium Reseller Lab9 Stores heeft een nieuwe Shop Manager voor haar winkel in Brussel: Catherine Hervy. Ze zal instaan voor de commerciële ontwikkeling en de dienst na verkoop van de Brusselse Lab9 store. Haar doel? Een omzetcijfer van €5 miljoen behalen tegen 2023 met een team van 7 medewerkers in de winkel, komende van €3 miljoen in 2018 en €3,7 miljoen eind 2019.

Catherine Hervy is de nieuwe Shop Manager van de Brusselse Lab9 store. Deze winkel bevindt zich aan de Charleroisesteenweg in Sint-Gillis. Ze zal instaan voor de commerciële ontwikkeling en de dienst na verkoop van deze voormalige CAMi-winkel, die in 2018 door Lab9 werd overgenomen. Het afgelopen jaar, het eerste jaar na de overname, kende de winkel een omzetgroei van meer dan 20%. De klanttevredenheid bedroeg meer dan 90%. Hierdoor kreeg de winkel de status van ‘Apple Premium Service Provider’ (APR). In tegenstelling tot de Apple store in Brussel, die net zijn deuren tijdelijk heeft gesloten, verwacht de Lab9-winkel aan de Charleroisesteenweg een influx van klanten.

Een puur verkoopgerichte ervaring

Catherine Hervy is een verkoper in hart en nieren. Na 15 jaar verkoopfuncties te hebben ingevuld, voornamelijk voor luxe confectiekleding, werkte ze gedurende 4 jaar bij de IKEA-groep. Haar nieuwe job bij Lab9 ligt helemaal in het verlengde van haar ervaring totnogtoe.

Op 40-jarige leeftijd leek het me vanzelfsprekend om me te concentreren op de essentie van het beroep als verkoper: de personalisatie van diensten op maat van elke klant; het feit van me te identificeren met de producten die ik verkoop; en de implementatie van een duurzame winstgevendheidsstrategie. Shopmanager zijn bij Lab9 betekent sowieso jezelf elke dag opnieuw uitvinden, maar ook je omringd weten met een dynamisch en complementair team dat dezelfde kant op kijkt’, aldus Hervy.

€5 miljoen omzet bereiken in 2023

Lab9 Stores is een Apple Premium Reseller en een dochteronderneming van Lab9 Pro. Deze laatste ondersteunt bedrijven en scholen bij hun digitale transformatieprocessen, met Apple-producten en/of Adobe-software. Lab9 Stores is de enige specialist in België die in elk van zijn winkels een hersteldienst heeft die door Apple erkend is. Deze reparatiepunten hebben allen het hoogste niveau van erkende kwaliteit gekregen van Apple, namelijk het ‘Apple Premium Service Provider’-label.

Als Shop Manager zijn klantervaring en de kwaliteit van de dienst na verkoop topprioriteiten voor Catherine Hervy. ‘Sinds de overname van de CAMi-winkel is de omzet met meer dan 20% gestegen, van €3 miljoen in 2018 naar €3,7 miljoen eind 2019. Ons doel is om een omzet van €5 miljoen te bereiken tegen 2023 met een team van 7 medewerkers in de winkel’, verklaart ze.

Een gunstige concurrentiële omgeving

De sluiting van de Apple store in Brussel (gelegen aan de Gulden Vlieslaan), betekent een influx van nieuwe klanten voor Lab9. De winkel aan de Charleroisesteenweg, gelegen op een steenworp afstand, combineert reparatiediensten met een uitgebreid aanbod aan Apple-toestellen (iPhones, iPads, Macs, Apple Watches, Apple tv’s, etc.) en accessoires. Dit tweeledig aanbod geeft de Lab9 store een concurrentieel voordeel in het competitieve Brusselse landschap.

Tot nu toe heeft de nieuwe Shop Manager een sterke vraag naar reparatiediensten gezien, onder meer van Apple store-klanten die hun wachttijd willen inkorten. De kwaliteit en snelheid van de reparatiedienst hebben de winkel een tevredenheidsgraad van meer dan 90% opgeleverd.

Catherine Hervy, de nieuwe Shop Manager van de Brusselse Lab9 store


Wens je meer informatie of een interview, gelieve dan contact op te nemen

met Aurélie Decoster bij Luna: 0495 59 38 00/ aurelie@luna.be

Over Lab9 Stores

Dochter van Lab9 Pro, Lab9 Stores, werd opgericht in 2007. Lab9 Stores is een Apple Premium Reseller en heeft winkels in Aalst, Brugge, Brussel, Ieper, Kortrijk, Luik en Roeselare. Het bedrijf boekte in 2019 een omzet van 30,2 miljoen euro met 44 medewerkers.

Lab9 Pro heeft 27 jaar ervaring in Education en als systeemintegrator in de IT-sector (B2B) – waarbij het bedrijven en scholen helpt met hun digitale transformatie, met Apple-producten en/of Adobe-software. Ten slotte biedt Lab9 Pro opleidingen aan, om meer te halen uit Apple-producten en Adobe software. Lab9 Pro werd opgericht in 1993 als Online Grafics, en boekte in 2019 een omzet van 23,2 miljoen euro met 50 medewerkers.