We Invest

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
Gsm: +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be
We Invest-persberichten

We Invest opent nieuw kantoor in Aarlen

De vastgoedscale-up vervolledigt zijn Waals kantorennetwerk
en richt zijn pijlen nu op Vlaanderen

Brussel, 22 februari 2022 – We Invest, de franchisegever gespecialiseerd in residentieel vastgoed, opent een nieuw kantoor in Aarlen. Dit is meteen het tweede We Invest-kantoor in de provincie Luxemburg. Voortaan bestrijkt de scale-up met 15 kantoren het volledige Waalse grondgebied. Het team dat werkt in het nieuwe vastgoedkantoor in Aarlen zou binnen twee jaar dubbel zo groot worden en het aantal verkopen zou verdrievoudigen. Tegelijkertijd mikt We Invest op eenzelfde expansie in Vlaanderen.

2021 brak alle vastgoedrecords. De verkoop steeg in alle regio’s van België, en Wallonië was op dat vlak geen uitzondering. Dit is vooral duidelijk in de provincie Luxemburg, waar 41% meer vastgoedtransacties plaatsvonden in vergelijking met 2020. Bovendien is de prijs van een woning er met gemiddeld 26% gestegen sinds 2016. Deze gunstige context is één van de strategische redenen die We Invest ertoe hebben aangezet een tweede Belgisch-Luxemburgs filiaal te openen in Aarlen, rue Joseph Netzer.

Alexandra Dallemand, bestuurder van het nieuwe kantoor ‘We Invest Sud-Luxembourg’ en verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de rekrutering, legt uit: ‘De verklaring voor die populariteitsstijging hoef je niet ver te zoeken: de algemene vastgoedhausse, de gezondheidscrisis die steeds meer stedelingen en grenspendelaars naar het platteland deed verhuizen, maar ook Vlamingen die deze streek herontdekten. We zijn in ieder geval blij dat we kunnen inspelen op deze hernieuwde interesse.

Het franchisemodel van We Invest werkt ondersteunend en proactief, en staat sterk op vlak van communicatie, marketing, innovatie en technologie. De digitale approach van We Invest zal zeker bijdragen aan ons succes’, aldus Dallemand.

Louise Gournon, Chief Development Officer bij We Invest, is blij met het vertrouwen van alle franchisenemers die mee gingen in het We Invest-avontuur in Wallonië. ‘De ontwikkeling van We Invest begon ongeveer 2 jaar geleden. Met 15 locaties bestrijken we nu het hele Waalse grondgebied, kwaliteit boven kwantiteit dus. Dankzij deze strategie kan ook elk bestaand kantoor zich nog verder ontwikkelen. Niets sluit uit dat er in de toekomst nog kantoren bij komen in Wallonië, maar op dit moment ligt onze focus op expansie aan Vlaamse kant.’

CEO, Raphael Mathieu, bevestigt dit: ‘We Invest vond het franchisesysteem opnieuw uit, met een maximum aan vrijheid en ondersteuning voor ieder kantoor. Kantoorbestuurders doen een beroep op de expertise en begeleiding van heel het We Invest-netwerk om hun kantoor uit te bouwen. Vorig jaar zetten we al voet aan grond in Antwerpen, en ook dat kantoor kent een gestage groei. Op een half jaar tijd namen ze zes extra makelaars in dienst en kwamen er 35 bestaande panden en 2 nieuwbouwprojecten in portefeuille. Samen willen we ook in Vlaanderen bouwen aan een succesvol netwerk waar een menselijke aanpak en technologie centraal staan.

Alexandra Dallemand, bestuurder van het nieuwe kantoor ‘We Invest Sud-Luxembourg’

Wens je meer informatie of een interview? Neem contact op met Jeroen Nedergedaelt
bij Luna: jeroen@luna.be, 02 658 02 96 of 0485 64 82 36.

Je vindt alle persberichten van We Invest op onze website via deze link

Over We Invest

We Invest is een franchisegever in de vastgoedsector. Het bedrijf is gevestigd in Brussel en werd opgericht in 2014. De scale-up is gespecialiseerd in residentieel vastgoed – zowel nieuw als bestaand – in heel België. We Invest biedt een menselijke en innovatieve aanpak aan om vastgoed te benaderen. Het bedrijf werkt ten dienste van zijn vastgoedmakelaars en franchisenemers.

Voor meer informatie: www.weinvest.be