Trevi lijft vastgoedactiviteiten van React Immo in

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Aurélie Decoster bij Luna
GSM: +32 495 59 38 00
aurelie@luna.be

Trevi lijft vastgoedactiviteiten van React Immo in

De vastgoedspecialist neemt alle vastgoedactiviteiten en kantoren
van React Immo over in Gent, Liedekerke, Vilvoorde, Antwerpen en Knokke

Antwerpen, Brussel, Gent, Knokke, Liedekerke en Vilvoorde, 13 februari 2023 – Residentieel vastgoedspecialist Trevi neemt de drie bestaande kantoren in Gent, Liedekerke en Vilvoorde over van vastgoedspeler React Immo. Ook React’s vastgoedactiviteiten in Antwerpen en Knokke maken voortaan deel uit van het Trevi-netwerk van immokantoren. Deze activiteiten worden uitgevoerd vanuit het kantoor van Trevi Gent. Deze uitbreiding past volledig in de toekomstvisie van Trevi binnen de groep Emeria, om een nationaal vastgoednetwerk met een sterke aanwezigheid in heel België uit te bouwen.

De overname van de VMRE-groep door de Emeria-groep, zorgt ervoor dat Trevi zijn vastgoedactiviteiten in Vlaanderen versneld verder kan uitbreiden.

Drie nieuwe kantoren in Vlaanderen

Trevi neemt drie React Immo-kantoren over, namelijk in Gent, Liederkerke en Knokke. De kantoren zetten hun activiteiten verder en worden gerebrand volgens het Trevi-design. Deze extra kantoren zorgen voor een verdere verankering van Trevi als nationale vastgoedspecialist.

Kim Ruysen, Managing Director van Trevi, legt uit: ‘Deze nieuwe kantoren zorgen voor een verdere versterking van het Trevi-netwerk. Hoe meer kantoren we hebben, verspreid over het Belgische grondgebied, hoe meer uitwisseling van kennis en expertise en dus samenwerking er zal zijn tussen de verschillende kantoren. Bovendien zorgt deze uitbreiding in Vlaanderen er ook voor dat we meer klanten kunnen bedienen; proximiteit is immers een belangrijk criterium voor een particulier bij de keuze van een vastgoedkantoor. Ook onze partners-bouwpromotoren zullen we nog beter kunnen bedienen en ondersteunen bij hun (nieuwbouw)projecten.’

Opleidingen voor makelaars

Naast de kantoren en de activiteiten in huur en verkoop in Antwerpen en Knokke, heeft Trevi ook 7 makelaars van React Immo overgenomen. Al deze elementen moeten de continuïteit verzekeren.

We investeren zo veel mogelijk in opleidingen die de commerciële vaardigheden van onze verkoopteams onderhouden / verbeteren. Alle medewerkers hebben een eerste opleiding achter de rug om te werken volgens onze Trevi-verkoopsmethodologie. Doorheen het jaar krijgen ze – net als al onze andere makelaars – ook andere opleidingen die voornamelijk focussen op klantgerichtheid. Dit staat centraal in onze strategie’, aldus Ruysen.

In totaal werken er zeven makelaars in Gent (de makelaars uit het reeds bestaande kantoor van Trevi inbegrepen), drie in Liedekerke en twee in Vilvoorde. Trevi is nog op zoek naar vijf andere ervaren makelaars om de geplande expansie van dit jaar te realiseren.

Toekomstvisie & groeiplannen

Trevi gelooft dat schaalvergroting cruciaal is voor een vastgoedspeler om zijn positie op de Belgische vastgoedmarkt te verankeren.

De consolidatie op de Belgische vastgoedmarkt blijft toenemen. Steeds meer kleine immokantoren worden opgeslorpt door grotere netwerken van vastgoedkantoren, die op die manier steeds groter worden. Het is belangrijk dat ook wij blijven mikken op verdere groei. Onze ambitie is om het derde nationale netwerk te worden in België met drie tot vier kantoren per provincie. Deze drie kantoren geven alvast een mooie boost aan onze verdere groei’, concludeert Ruysen.

Trevi Liedekerke


Trevi Vilvoorde

Aan de redacties:
Wens je meer informatie of een interview? Neem dan contact op met Aurélie Decoster bij Luna:
via GSM +32 495 59 38 00 of via mail aurelie@luna.be

Over Trevi

Trevi maakt deel uit van de Emeria-groep. De Emeria-groep verenigt in heel Europa merken die gespecialiseerd zijn in aan- en verkoop, beheer van mede-eigendom, verhuurbeheer en vastgoedbeheer, en een aanbod aan vastgoeddiensten aanbiedt, gaande van plaatsbeschrijvingen en technische diagnoses tot verzekeringsmakelaardij, beveiliging, onderhoudswerken in mede-eigendommen of de verkoop van gebouwen.

In 2021 heeft Trevi 4118 transacties uitgevoerd in nieuw en bestaand residentieel vastgoed.

Met haar merken Trevi, OP, Smart Syndic en Esset ondersteunt Emeria dagelijks meer dan 22.218 klanten in elke fase van hun leven. Dit gaat van de eerste keuze om een pand te huren of te kopen, om er te gaan wonen, erfgoed op te bouwen, een bedrijf op te zetten of een inkomen aan te vullen.

Emeria is de nummer 1 in het beheer van mede-eigendommen, verhuurbeheer en vastgoedverhuur in België, Frankrijk en Duitsland, en nummer 2 in Zwitserland. Emeria is ook aanwezig in Luxemburg en is ook een van de Europese leiders op het gebied van vastgoedbeheer.

Voor meer informatie: https://www.trevi.be/