Inetum header

Persbericht

Inetum versterkt zijn Salesforce-opportuniteiten in Europa met de overname van Nubika

Huizingen, 27 juni 2024

Nubika, een consultancybedrijf opgericht in 2016, biedt uitgebreide oplossingen om de efficiëntie van de verkoop en de gebruikerservaring te verbeteren voor bedrijven in alle sectoren. Hun klantgerichte aanpak en expertise worden erkend in hun markt. Met deze overname versterkt Inetum zijn toonaangevende Salesforce-ervaring, toegepast op de publieke, e-commerce, consumentengoederen-, automotive en logistieke sector.

Jacques Pommeraud, voorzitter en CEO van de Inetum Groep: ‘Inetum verstevigt het leiderschap van zijn Salesforce-expertise met de integratie van Nubika. Met meer dan 400 Salesforce experts en 550 certificeringen is Inetum goed uitgerust om onze grote klanten te laten winnen en hun klanten erg tevreden te stellen.’

Manuel García del Valle, CEO van Inetum Spanje & Latijns-Amerika: ‘Wij geloven dat het succes van Nubika in de volwassen Salesforce-markt bewijst dat er nog ruimte is voor groei. In Spanje, waar de markt gefragmenteerd is in kleinere bedrijven, heeft Nubika een leidende positie met een team van zeer gespecialiseerde professionals. Bij Inetum bieden we onze klanten geïntegreerde oplossingen en helpen we hen met nieuwe technologieën, en Nubika vult ons bestaande portfolio perfect aan.’

Gespecialiseerd talent creëren en veroveren

‘Nubika’s engagement is een engagement voor talent management’, zegt García del Valle. Inetum zal volop inzetten op Nubika’s contracten met universiteiten en opleidingscentra om talentacquisitieprogramma’s te versnellen, met een focus op de hub in Murcia. Er zal een academie worden opgezet om nieuw talent aan te trekken en de Salesforce Academy van Inetum af te stemmen op de trainingsprogramma’s van Nubika: Nubikacademy & NubiLabs.

2406 Nubika Spanje

Inetum neemt Nubika over in Spanje

Over Inetum

Inetum is een Europese marktleider in digitale diensten. Elke dag opnieuw ijveren haar 28.000 consultants en specialisten voor een grotere digitale impact voor bedrijven, overheidsinstellingen en de hele samenleving. Inetum beoogt met haar oplossingen bij te dragen tot de performantie en innovatie van haar klanten, en tot het algemeen welzijn. Inetum is aanwezig in 19 landen met een uitgebreid kantorennetwerk. Het bedrijf werkt samen met belangrijke softwarebedrijven om, met haar klanten, de uitdagingen van digitale transformatie op een flexibele manier waar te maken.

Gedreven door haar ambitie op het vlak van groei en schaalgrootte, realiseerde Inetum in 2023 een omzet van 2,5 miljard euro.

Voor meer informatie: www.inetum.com

Contact communicatiepartner voor Inetum in België

Aurélie Decoster bij Luna
+32 495 59 38 00
aurelie@luna.be

Persrelaties – Inetum in België

Katrien de Raijmaker
Communicatiemanager
katrien.deraijmaeker@inetum-realdolmen.world

Ontdek Inetum op social media:

Facebook / X (Twitter) / LinkedIn / YouTube / Instagram

Inetum Footer