Inetum header

Persbericht

Inetum toont zijn ambitie in Salesforce-gerelateerde groei met de aanwerving van een nieuwe Business Unit Manager

Huizingen, Gent, Kontich & Leuven, 5 maart 2024

Inetum, krijgt er een nieuwe Salesforce-specialist bij, onder meer dankzij acht jaar werkervaring bij Salesforce.

Inetum, Europees marktleider in digitale diensten en oplossingen, heeft Eli Van Nieuwenhoven aangetrokken als Business Unit Manager voor Salesforce. Hij maakt deel uit van het Solutions-team en zal rechtstreeks rapporteren aan Ben Vicca, Director Solutions bij Inetum in België.

Versterking voor Inetums Salesforce-team

Inetum is blij om Eli Van Nieuwenhoven te mogen verwelkomen als Business Unit Manager voor Salesforce. Met zijn acht jaar lange werkervaring bij Salesforce, kent hij het bedrijf én de software als zijn broekzak.

Van Nieuwenhoven legt uit: ‘Ik ben erg enthousiast om bij Inetum aan de slag te gaan binnen het Salesforce-team. Zo kan ik mijn uitgebreide kennis over de software gebruiken om klanten van Inetum, vanuit het oogpunt van implementatie, te helpen succesvol te zijn en hun business en bedrijfsprocessen te innoveren. Samen met mijn Inetum-collega’s wil ik Inetum (nog) verder positief laten evolueren als Salesforce-partner.’

Concreet zal Van Nieuwenhoven de leiding hebben over de commerciële activiteiten, leveringen,  partnerschappen en Inetums Salesforce-team van specialisten. Hij zal deel uitmaken van het Solutions-team en rechtstreeks rapporteren aan Ben Vicca.

Ben Vicca, Director Solutions bij Inetum in België: ‘Salesforce is één van onze belangrijkste business partners, niet alleen in België, maar van de hele Inetum-groep. We hebben in België al een mooie Salesforce-business opgebouwd. Met de aanwerving van Van Nieuwenhoven willen we deze nog verder uitbouwen.

Achtergrondinformatie

Van Nieuwenhoven groeide bij Salesforce door van Account Executive tot Account Director – High Tech. Dankzij zijn acht jaar ervaring bij het bedrijf kent hij het hele ecosysteem rond Salesforce, inclusief klanten, medewerkers, en mensen op de arbeidsmarkt. Vooraleer hij bij Salesforce aan de slag ging heeft hij gewerkt bij Cegedim en IMS Health.

In zijn vrije tijd is Van Nieuwenhoven een echte voetbalfan en padelliefhebber. Hij houdt ook van live (rock)muziek.

Image

Eli Van Nieuwenhoven, Business Unit Manager voor Salesforce bij Inetum in België

Over Inetum

Inetum is een bedrijf voor digitale diensten en oplossingen. De Groep is aanwezig in meer dan 27 landen, telt bijna 28.000 werknemers en realiseerde in 2022 een omzet van 2,4 miljard euro. In een context waarin behoeften en toepassingen voortdurend opnieuw worden uitgevonden, ondersteunt de Inetum Groep bedrijven en overheden bij hun digitale transformatie door hen een unieke combinatie van nabijheid, sectorspecifieke organisatie en innovatieve oplossingen te bieden. Met zijn multi-specialistische profiel, richt Inetum zijn organisatie rond 4 Global Business Lines: Inetum Consulting, Inetum Technologies, Inetum Solutions en Inetum Software.

Contacteer voor meer informatie:

Contact communicatiepartner voor Inetum in België

Aurélie Decoster bij Luna
+32 495 59 38 00
aurelie@luna.be

Persrelaties – Inetum in België

Linde Declercq
Senior Communication Expert
linde.declercq@inetum-realdolmen.world

Ontdek Inetum op social media:

Facebook / X (Twitter) / LinkedIn / YouTube / Instagram

Inetum Footer