Gwk Logo Nl 2024

Persbericht

Communicatiepartner :
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
Gsm : +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be

Goudwisselkantoor opent zijn 50e Belgische vestiging in Overijse

Dit jaar opende Goudwisselkantoor al 4 nieuwe locaties, in Overijse, Nijvel, Ans en Ninove

Overijse, Ninove, Gent, 6 juni 2024 – Goudwisselkantoor opent vandaag zijn 50ste Belgisch kantoor, in Overijse. Met het doorknippen van het lint zijn de verschillende diensten van Goudwisselkantoor nu ook in de Brusselse oostrand beter vertegenwoordigd. Eerder dit jaar opende het bedrijf ook al vestigingen in Ninove, Ans en Nijvel. Het totaal aantal Europese Goudwisselkantoren komt hiermee op 150.

Het 50ste Belgische kantoor wordt vandaag officieel geopend door Directeur Realisatie Harm-Jan Ruit, samen met de nieuwe kantoorhouder en de regiomanager.In het nieuwe kantoor aan de Brusselsesteenweg 400 in Overijse, kunnen particuliere klanten terecht om juwelen, zilverwerk, diamanten, horloges of edelmetalen door een expert te laten taxeren. Aan de huidige hoge goud- en zilverkoersen kan dit een aanzienlijk bedrag opleveren. In de praktijk gaat het vaak om oude sieraden of erfstukken die niet meer gedragen worden.

Een vaste waarde

Goudwisselkantoor is in vier decennia uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf voor de aan- en verkoop van goud en edelmetalen, veilingen, valutatransacties en verpandingen. Met 50 vestigingen in België, 89 in Nederland en al 11 in Duitsland wil het bedrijf dicht bij de klanten en dus heel toegankelijk zijn. Directeur Realisatie Harm-Jan Ruit: ‘Onze kantoren zijn een toegangspoort voor al onze diensten en expertises. Met deze 150ste locatie bereiken we opnieuw een mijlpaal. Onze ambitie is om door te groeien naar 350 locaties in zes landen.

Gwk Overijse

De nieuwe vestiging in Overijse

Wens je meer informatie of een interview?

Neem dan contact op met Jeroen Nedergedaelt bij Luna: jeroen@luna.be, +32 2 658 02 96 of +32 485 64 82 36 of Pjotr Hoogendoorn, Senior Communicatieadviseur, +31 06 52 35 64 00 of pjotr.hoogendoorn@goudwisselkantoor.nl

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een internationaal familiebedrijf dat al vier decennia actief is in edelmetalen en andere objecten zoals sieraden, horloges, zilverwerk, diamanten, munten en bankbiljetten. Naast het aan- en verkopen van goud, zilver en munten heeft de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) aan Goudwisselkantoor de status van officiële wisselinstelling toegekend. Dat houdt in dat men in één van de 48 Goudwisselkantoren in België terecht kan om vreemde valuta – zowel munten als bankbiljetten – naar euro in te wisselen, óók als deze niet meer in omloop zijn.

Goudwisselkantoor heeft in totaal 150 vestigingen in Europa waarvan 50 in België.

Voor meer informatie: www.goudwisselkantoor.be