Inetum header

Persbericht

Inetum versterkt zijn SAP-strategie met wereldwijde expertise in SAP S/4HANA Public Cloud

Huizingen, 6 juni 2024

De IT-dienstenverlener heeft zijn Adopt2win-pakket voor de Belgische markt aangepast, voor snelle, kosteneffectieve en risicoloze implementaties van SAP S/4HANA Public Cloud.

Inetum is een toonaangevende SAP-partner wereldwijd, met 28.000 werknemers, meer dan 2.700 SAP consultants en kantoren in 19 landen, waarvan de meeste SAP Gold Partners zijn. Het bedrijf dekt het volledige portfolio van SAP oplossingen en levert zijn diensten aan klanten in vrijwel alle industrieën en marktsegmenten. De sterke punten zijn onder andere de focus op kwaliteit, de uitgebreide ervaring met de nieuwste SAP-cloudoplossingen en de diepgaande kennis van verschillende sectoren, zoals horeca, retail en productie.

Een van de belangrijkste strategische keuzes van de afgelopen jaren was de specialisatie in SAP S/4HANA Public Cloud. Inetum heeft hierin een lange staat van dienst, aangezien de eerste projecten in Europa dateren uit 2018, toen de eerste versies van deze oplossing werden uitgebracht. Een jaar later, in 2019, ontving Inetum de prestigieuze internationale SAP Pinnacle Award voor SAP S/4HANA Public Cloud. Sindsdien heeft het bedrijf meerdere prijzen en meer dan 22 internationale referenties voor deze oplossing verzameld.

Inetum is van plan zijn wereldwijde expertise in te zetten om de vele opportuniteiten op de Belgische markt te benutten. ‘We hebben de ondersteuning van ons Global Cloud Center of Excellence om het succes van al onze SAP S/4HANA Public Cloud-projecten te garanderen,‘ zegt Ben Vicca, Director Solutions & Consulting bij Inetum België, ‘bovendien kunnen we dankzij ons Adopt2win package implementeren in de helft van de tijd en tegen de helft van de kost van een gemiddeld project van dezelfde omvang.’

Met Adopt2win kunnen alle SAP-mogelijkheden als financieel managementsysteem concreet worden geïmplementeerd in slechts 12 weken voor €149K. Dit maakt het zeer geschikt voor bedrijven die snel en kosteneffectief een betrouwbaar ERP-systeem nodig hebben. Het pakket is ideaal voor dochterondernemingen (two-tier model), groeiende bedrijven of bedrijven met een niche softwareoplossing die een robuust financieel managementsysteem nodig hebben. In andere gevallen wordt Adopt2win voorgesteld als een eerste snelstartproject waarvan de functionaliteit in latere fasen kan worden uitgebreid om aan alle managementbehoeften van het bedrijf in alle functionele gebieden, te voldoen.

Het nieuw aanbod dat Inetum nu ter beschikking stelt van zijn Belgische klanten, sluit aan bij het sterke engagement van het bedrijf om een steeds betere service te bieden op het vlak van SAP-consulting, een van de belangrijkste pijlers van de Groep om de digitalisering van Belgische bedrijven te bevorderen.

‘We zijn verheugd om onze samenwerking met Inetum in België te versterken. Hun Adopt2win-pakket biedt bedrijven een pad naar snelle en kosteneffectieve digitale transformatie. Deze samenwerking weerspiegelt onze toewijding om alle soorten Belgische bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van meer efficiëntie en groei.’, besluit François Josz, Partner Business Director bij SAP BeLux.

Over Inetum

Inetum is een Europese marktleider in digitale diensten. Elke dag opnieuw ijveren haar 28.000 consultants en specialisten voor een grotere digitale impact voor bedrijven, overheidsinstellingen en de hele samenleving. Inetum beoogt met haar oplossingen bij te dragen tot de performantie en innovatie van haar klanten, en tot het algemeen welzijn. Inetum is aanwezig in 19 landen met een uitgebreid kantorennetwerk. Het bedrijf werkt samen met belangrijke softwarebedrijven om, met haar klanten, de uitdagingen van digitale transformatie op een flexibele manier waar te maken. Gedreven door haar ambitie op het vlak van groei en schaalgrootte, realiseerde Inetum in 2023 een omzet van 2,5 miljard euro.

Voor meer informatie: www.inetum.com

Contacteer voor meer informatie:

Contact communicatiepartner voor Inetum in België

Aurélie Decoster bij Luna
+32 495 59 38 00
aurelie@luna.be

Persrelaties – Inetum in België

Katrien de Raijmaker
Communications Manager België
katrien.deraijmaeker@inetum-realdolmen.world

Ontdek Inetum op social media:

Facebook / X (Twitter) / LinkedIn / YouTube / Instagram

Inetum Footer