Arag

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
Tel: +32 2 658 02 96
Gsm: +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be

Drie nieuwe managementgezichten bij ARAG Belgium

ARAG versterkt haar team om haar verdere groei mee vorm te geven

Brussel, 30 november 2021 – ARAG Belgium maakt als organisatie een groeispurt door. De voorbije 12 maanden zijn er al een twintigtal nieuwe werknemers in dienst genomen, wat maakt dat de kaap van 100 werknemers nu gerond is. Recent zijn er ook op managementniveau een aantal nieuwe gezichten. Gilles De Geyter is aangetrokken als Marketing & Communication Manager, Patrick Richez staat nu aan het hoofd van Customer Services en is Dominique Callaert erbij gekomen als IT Operations Manager.

‘De rechtsbijstandsverzekering is aan een opmars bezig’, aldus CEO Mireille Urlus. ‘De zogenaamde “wet Geens” (de fiscale aftrekbaarheid van de verzekering onder bepaalde voorwaarden) zit hier voor iets tussen, alhoewel de verzekering te weinig bekend en dus ook te weinig bemind blijft. We zetten dus volop in op het verder ontwikkelen van de hele Belgische markt.

Callaert koppelt ervaring aan ambitie

Dominique Callaert, Brusselaar in hart en nieren, heeft 25 jaar ervaring in de IT-sector en begon zijn carrière in de telecom bij AEG Tranzcom in 1999 als technicus. Hij bekleedde verschillende functies en leidde er een team van 40 personen voor hij ARAG vervoegde.

Hij zal bij ARAG een kader en de processen uitzetten om de efficiëntie van het IT-beheer te optimaliseren en de digitale transformatie van het bedrijf voort te zetten. Dominique Callaert verwoordt het zelf als volgt: ‘Ik heb vol overtuiging gekozen voor deze ambitieuze verzekeringsspeler. Onder de sterke punten van ARAG, waardeer ik vooral de hoogkwalitatieve dienstverlening en de bijna familiale relatie tussen collega’s. Mijn drie prioriteiten als IT Operations Manager zijn het garanderen van de volledige beschikbaarheid van het systeem, change management en incident management.

Gilles De Geyter & Patrick Richez vervolledigen het plaatje

Gilles De Geyter vervoegde ARAG begin 2021, waar hij de leiding kreeg over een vierkoppig team. Met een brede werkervaring in marketing- en innovatieprojecten (onder andere bij Brussels Airport, ING en Deutsche Bank) was hij de geknipte man voor de job. ‘Bij ARAG voelde ik meteen het vertrouwen dat ik nodig heb om alles in goede banen te kunnen leiden. Mijn twee grote passies zijn innovatie en marketing. Ik kan dus mijn marketingtroeven allemaal uitspelen’, voegt Gilles De Geyter nog toe. Hij zal er mee voor zorgen dat de visibiliteit van ARAG verder toeneemt, vooral aan Vlaamse kant.

Met Patrick Richez aan het hoofd van Customer Services haalt ARAG analytische skills, kennis van Project & Change Management en ervaring in de bank- en verzekeringssector aan boord. Hij komt over van Orange, waar hij het laatste jaar aan de slag was als Cable Operations Manager. Naast deze professionele ervaring was ARAG op zoek naar vaardigheden en de aanwezigheid van een gedeelde waarde: de menselijke benadering. ‘Ik wil onze makelaars en klanten een uitstekende kwaliteit van dienstverlening blijven bieden, met behoud van de menselijke touch die ARAG kenmerkt’, aldus Patrick Richez.

ARAG Belgium
Van l naar r: Patrick Richez – Dominique Callaert – Gilles De Geyter

Wens je meer informatie of een interview? Gelieve dan contact
op te nemen met Jeroen Nedergedaelt bij Luna:
jeroen@luna.be, +32 2 658 02 96 of +32 485 64 82 36

Over ARAG

ARAG is een internationale verzekeraar die in 1935 opgericht werd in Duitsland met de ambitie om zijn klanten een makkelijkere toegang tot het rechtssysteem te bieden. Oprichter Heinrich Faßbender had als motto: “Ieder individu moet zijn rechten kunnen doen gelden, niet alleen zij die het kunnen betalen.” De groep is actief in 19 landen, voornamelijk in Europa, maar ook in de Verenigde Staten en Canada.

ARAG is sinds 1965 actief in België en is gespecialiseerd in rechtsbijstandverzekeringen. Daarvoor werkt ARAG met een netwerk van meer dan 2800 makelaars. De Belgische bedrijfszetel is gevestigd in Brussel en « stelt net iets meer dan 100 personen tewerk. ARAG België inde in 2018 in totaal 25 miljoen euro aan verzekeringspremies. ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar in België. Dat garandeert de onafhankelijkheid bij de verdediging van iedere verzekerde.