We Invest opent zijn eerste Vlaamse vastgoedkantoor in Antwerpen

door Luna

Persbericht

Communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
Gsm: +32 485 648 236
jeroen@luna.be

We Invest opent zijn eerste Vlaamse vastgoedkantoor
in Antwerpen

De Belgische scale-up zet voet aan grond op de Vlaamse immomarkt

Brussel, 7 september 2021 – We Invest, de Belgische scale-up in residentieel vastgoed en franchisegever, opent zijn eerste vastgoedkantoor in Vlaanderen. Het eerste We Invest-kantoor bevindt zich in Antwerpen, en stelt zich als doel een omzet van €700 000 te realiseren in het eerste jaar. Het Antwerpse vastgoedkantoor is volop aan het rekruteren, om op korte termijn met een team van 8 personen aan de slag te gaan. We Invest heeft als ambitie om op termijn over een netwerk van een dertigtal vastgoedkantoren in Vlaanderen te beschikken. Om die expansie in Vlaanderen te financieren haalde het bedrijf eerder dit jaar 4,5M€ op.

In de Zuidwijk van Antwerpen, op de Jan van Gentstraat opent We Invest, Belgische vastgoed scale-up, zijn nieuwste vastgoedkantoor. Niet zomaar een nieuwe locatie, wel het allereerste We Invest-kantoor in het Vlaamse straatbeeld.

Sarah Tempelaere is als kersvers bestuurder van het kantoor verantwoordelijk voor het dagelijks management en de rekrutering. ‘Ik ben blij dat ik mijn 15 jaar ervaring in de immobiliënsector nu kan inzetten voor We Invest in Antwerpen. Een dynamische vastgoedmarkt zoals de Antwerpse past perfect bij het digitale en innovatieve model waar We Invest voor staat. Wij zijn klaar voor Antwerpen, en vice versa.

Op dit moment zijn er al 40 panden in portefeuille, onder andere komende van nieuwbouwprojectontwikkelaars zoals Woonplanners uit Edegem. Bedoeling is uiteraard ook om verdere duurzame partnerships met Antwerpse projectontwikkelaars en bouwpromotoren uit te bouwen.

Fondsenwerving om zich te positioneren op de Vlaamse markt

Eerder dit jaar haalde We Invest 4,5M€ op, met de concrete ambitie een dertigtal vastgoedkantoren te openen op de Vlaamse markt. 65% van het totaal aantal Belgische vastgoedtransacties vindt plaats in Vlaanderen, reden genoeg voor We Invest om zich daar met name te profileren. In 2020 kende het bedrijf nog een omzetgroei van 95%, en dat met een netwerk van vastgoedkantoren dat zich toen enkel in Brussel en Wallonië bevond.

Raphaël Mathieu, CEO van We Invest: ‘We blijven verder vastgoedprofessionals rekruteren op de Vlaamse markt die een We Invest-kantoor willen openen. Een We Invest-vastgoedkantoor kan in 2-3 jaar realiseren wat anderen pas na 5 à 10 jaar tijd waarmaken. We Invest is immers niet zomaar een vastgoedfranchisegever. We zijn een proptech-bedrijf en streven ernaar om transacties van residentieel vastgoed verregaand te digitaliseren en zo te vergemakkelijken en efficiënter te maken. Daarnaast willen we de markt transparanter maken met behulp van data en digitale innovatie.

Aan de redacteuren
Wens je meer informatie of een interview? Neem dan contact op met Jeroen Nedergedaelt bij Luna: jeroen@luna.be, +32 2 658 02 96 of +32 485 648 236.

Over We Invest
We Invest is een franchisegever in de vastgoedsector. Het bedrijf is gevestigd in Brussel en werd opgericht in 2014. De scale-up is gespecialiseerd in residentieel vastgoed – zowel nieuw als bestaand – in heel België. We Invest biedt een menselijke en innovatieve aanpak aan om vastgoed te benaderen. Het bedrijf werkt ten dienste van zijn vastgoedmakelaars en franchisenemers.
Voor meer informatie: www.weinvest.be