We Invest lanceert als eerste een intern marketingbureau voor haar vastgoedmakelaars

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Isabelle Schmit bij Luna
Tel.: +32 2 658 02 93
Gsm: +32 495 59 38 06
isabelle@luna.be

We Invest lanceert als eerste een intern
marketingbureau voor haar vastgoedmakelaars

Brussel, 16 september 2020 – Vastgoed-scale-up We Invest groeit. Het is de eerste vastgoedfranchisegever in België die haar eigen in-house marketingbureau lanceert voor de vastgoedkantoren in haar netwerk. Het interne marketingbureau zal volledig online opereren. De producten en diensten die nodig zijn voor alle marketingfasen van een vastgoedproces zullen beschikbaar zijn, ontwikkeld volgens de behoeften van de agentschappen. We Invest wil zo een onmiskenbaar voordeel te bieden aan haar vastgoedmakelaars. Deze hebben nu exclusief toegang tot het eerste marketingbureau gespecialiseerd in vastgoed met kwalitatieve diensten aan verlaagde prijzen.

Erkend voor zijn marketingexpertise – door bouwpromotoren, agentschapbeheerders en investeerders – besluit vastgoedfranchisegever We Invest om te blijven investeren in marketing ten behoeve van haar agentschappen en klanten. We Invest ondertekende ook een driejarige samenwerkingsovereenkomst met reclameregie IP Belgium voor RTL-TVI, de belangrijkste private tv-zender voor Franstalig België. De bedoeling was daarbij de coproductie van het eerste televisieprogramma gericht op de verkoop van vastgoed en het aanbieden van advertentieruimte.

De vastgoedfranchisegever blijft innoveren, door nu ook het eerste interne marketingbureau binnen een immobedrijf op te richten, om de vastgoedkantoren te bedienen die deel uitmaken van haar franchisenetwerk. Door haar marketingexpertise ten dienste te stellen van haar agentschappen, stelt We Invest een reeks unieke diensten exclusief ter beschikking.

Quentin Delvigne, Head of Marketing bij We Invest, legt uit: ‘Door een intern marketingbureau op te richten, kunnen we onze marketingexpertise tegen een onverslaanbare prijs aanbieden aan de agentschappen van de groep en hen een bijkomend concurrentievoordeel bieden. Ze kunnen beroep doen op marketingexperts die zich specifiek inzetten om hun groei te ondersteunen.

Meer middelen inzetten met het oog op innovatie

Om deze unieke dienst op te zetten en haar doelstellingen te bereiken, heeft We Invest nieuwe medewerkers aangeworven, met diverse en complementaire profielen. Het gaat onder meer over grafisch ontwerpers, digital marketeers en projectmanagers. Dit sterke, veelzijdige team zal tegen eind 2021 worden verdubbeld om aan alle behoeften van de vastgoedagentschappen te voldoen.

Het concept van het interne marketingbureau van We Invest is innovatief. De scale-up heeft immers een volledig online agentschap gecreëerd. De vastgoedagentschappen van het We Invest-netwerk kunnen alles online bestellen. Ze vullen hiervoor simpelweg een informatieformulier in en ontvangen direct de offerte. We Invest volgt elk aanvraag gepersonaliseerd en individueel op. Het digitale interne marketingbureau reageert binnen de 24 uur op aanvragen van haar agentschappen.

We Invest biedt ook servicepakketten aan om aan de commerciële behoeften van haar agentschappen te voldoen. Agentschappen hebben dus de keuze tussen een bestelling op maat of een ‘pack’. Deze pakketten, ontwikkeld door We MInvest, bestaan uit marketingstrategie(ën), -product(en) en -diensten voor een specifieke behoefte – bijvoorbeeld voor het verkopen van een pand. Deze pakketformule stelt de franchisegever mede in staat om de kosten laag te houden.

Ongeëvenaarde servicekwaliteit voor duurzame groei

Ons doel is duidelijk: de beste kwaliteit van diensten aanbieden tegen de laagst mogelijke prijs om de groei van onze agentschappen volledig te ondersteunen. De oprichting van een intern marketingbureau dat pakketten aanbiedt, stelt ons in staat om de kosten te optimaliseren, de prijzen laat te houden en een ongeëvenaarde service te bieden’, voegt Delvigne toe.

We Invest voorziet een groeiplan in functie van het aantal agentschappen in haar netwerk. ‘Hoe meer vastgoedagentschappen zich aansluiten bij het netwerk van We Invest, hoe meer het interne marketingbureau zal groeien. Het zal worden versterkt door nieuwe experts die aan de groeiende vraag van de agentschappen in het netwerk kunnen voldoen’, besluit Delvigne.

Het Brusselse bedrijf heeft sinds zijn oprichting in 2014 zijn groei elk jaar verdubbeld. Naast de komst van Raphaël Mathieu als CEO, hebben verschillende strategische beslissingen hun stempel gedrukt op 2020. Zo ondertekende We Invest onder andere een exclusief contract met BNP Paribas Real Estate en lanceerde de scale-up het eerste intern ontwikkelde e-commerceplatform voor haar makelaars.

Wens je meer informatie of een interview?
Neem contact op met Isabelle Schmit bij Luna:
isabelle@luna.be, 02 658 02 93 of 0495 59 38 06

Over We Invest

We Invest is een franchisegever in de vastgoedsector. Het bedrijf is gevestigd in Brussel en werd opgericht in 2014. De scale-up is gespecialiseerd in residentieel vastgoed – zowel nieuw als bestaand – in heel België. We Invest gaat prat op een menselijke en innovatieve aanpak. Het bedrijf werkt ten dienste van zijn vastgoedagenten / franchisenemers.

Voor meer informatie: www(dot)weinvest(dot)be