We Invest

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
Tel: +32 2 658 02 96
GSM: +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be
Persberichten Resto du Coeur

Vastgoedfranchise We Invest strijkt neer in Overijse en Meise

Na een eerste kantoor in Vilvoorde verschijnt We Invest meer prominent in het Vlaams-Brabantse straatbeeld

Overijse, Meise, Brussel – 17 augustus 2022 – We Invest, de franchisegever gespecialiseerd in residentieel vastgoed, opent nieuwe vastgoedkantoren in Overijse en Meise. Jeugdvriendinnen Sophie Lafon (31) en Celine Antoons (32) staan aan het hoofd van het kantoor in Overijse. In Meise heeft Christine Adriaens (58) de dagelijkse leiding in handen.

We Invest in de Brusselse Oostrand

Het kantoor van We Invest Overijse is gelegen op de Brusselsesteenweg 604 in Overijse. Van daaruit mikken Sophie Lafon & Celine Antoons op residentieel vastgoed binnen de driehoek Overijse, Hoeilaart en Tervuren. Beide zaakvoerders hebben eerder ervaring opgedaan in vastgoedverkoop bij Century21.

We kennen elkaar al zo’n 15 jaar’, aldus Celine Antoons. ‘Toen Sophie me vroeg mee in dit avontuur te stappen, heb ik dan ook niet lang getwijfeld. Onze gemeenschappelijke passie voor vastgoed, gecombineerd met het innovatieve model en de bijhorende ondersteuning, deden ons kiezen voor We Invest.

We hopen snel onze plaats in te nemen op de concurrentiële vastgoedmarkt die deze regio kenmerkt’, bevestigt Sophie Lafon. De Brusselse Rand blijft populair, getuige daarvan bijvoorbeeld het recordaantal Brusselaars dat de afgelopen jaren de stad ruilde voor de Rand.

We Invest is aan Franstalige en Brusselse kant al goed ingeburgerd. We zijn blij dat we diezelfde evolutie mee kunnen ondersteunen in Vlaanderen.’ Om die ambitie waar te maken, willen ze nog binnen het eerste jaar, twee extra makelaars in dienst nemen.

Sophie Lafon
Antoons Celine

Sophie Lafon (31) en Celine Antoons (32) staan aan het hoofd van het kantoor in Overijse

Moeder en (binnenkort) zoon aan het roer in Meise

In Meise verschijnt We Invest op de Nieuwelaan 58 en covert de gemeentes Meise, Wemmel, Merchtem, Asse, Opwijk en Affligem. Daar nemen Christine Adriaens, en op termijn ook Quentin Bonnet, de leiding van de vastgoedfranchise. Vandaag zitten er al 25 panden in portefeuille bij We Invest Meise. Op korte termijn willen ze ook een extra makelaar aantrekken voor de regio’s Hamme, Brussegem en Asse-Zellik, met als ultieme ambitie een verdubbeling van de omzet tegen het einde van 2023.

Christine Adriaens is geen onbekende in de regio Meise. Ze deed in het verleden vastgoedervaring op bij onder meer Grontmij Real Estate en Immogra. Daarnaast had ze ook 17 jaar haar eigen immokantoor in Meise. Haar zoon Quentin Bonnet besloot na zijn studies en een professioneel avontuur in Frankrijk, met zijn echtgenote terug te keren naar zijn roots. Eerst gaat hij samen met mijn echtgenote de BIV-stage voltooien, dan als makelaar werken en van daaruit helpen met het beheer van het kantoor. Zodra hij daar klaar voor is, neemt hij mee de rol van bestuurder op.

Voor ons betekent We Invest de toekomst van de vastgoedmakelaar, een positieve mindset en dito samenwerking met de hoofdzetel en de andere kantoren. Ons team bestaat nu uit vijf personen, ik combineer in eerste instantie de functies van bestuurder en makelaar-expert. Dat geeft Quentin en zijn echtgenote de tijd hun makelaarsstage af te werken en organisch mee te groeien. Als moeder en zoon weten we wat we aan elkaar hebben en ook met onze twee administratieve krachten werk ik al jaren samen’, aldus Christine Adriaens.

Adriaens Christine
In Meise heeft Christine Adriaens (58) de dagelijkse leiding in handen

In Meise heeft Christine Adriaens (58) de dagelijkse leiding in handen

We Invest heeft nu 27 franchises en meer dan 180 werknemers. De laatste 10 franchises, waarvan het merendeel in Vlaanderen, werden in de laatste 6 maanden ondertekend. Dit onderstreept de positionering van We Invest en een reële wens om haar ontwikkeling in Vlaanderen te versnellen.

Wens je meer informatie of een interview?
Neem contact op met Jeroen Nedergedaelt bij Luna: jeroen@luna.be, 02 658 02 96 of 0485 64 82 36.

Over We Invest

We Invest is een franchisegever in de vastgoedsector. Het bedrijf is gevestigd in Brussel en werd opgericht in 2014. De scale-up is gespecialiseerd in residentieel vastgoed – zowel nieuw als bestaand – in heel België. We Invest biedt een menselijke en innovatieve aanpak aan om vastgoed te benaderen. Het bedrijf werkt ten dienste van zijn vastgoedmakelaars en franchisenemers.

Voor meer informatie: www.weinvest.be