We Invest

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
Gsm: +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be
Persberichten We Invest

Vastgoedfranchise We Invest neemt nu ook z’n intrek in het Leuvense

Leuven, Brussel, 21 september 2022 – We Invest, de residentiële vastgoedfranchisegever opent een gloednieuw agentschap in Leuven. Van daaruit willen directeurs Ward Van Windekens en Emiel Passenier organisch uitgroeien tot toonaangevende vastgoedmakelaars in Leuven en aangrenzende gemeentes.

We Invest, de Belgische vastgoedscale-up, zet zijn expansie aan Vlaamse kant kracht bij met een nieuwe locatie in Leuven. Het nieuwe kantoor is te vinden op de Interleuvenlaan 66 in Heverlee. De dagelijkse leiding komt in handen van twee Leuvense jeugdvrienden, Emiel Passenier (29) en Ward Van Windekens (29). ‘Leuven is onze thuis, en kent als duurste provinciehoofdstad en studentenstad een speciale en competitieve vastgoedmarkt. We zijn ervan overtuigd dat we met ondersteuning van We Invest onze ambitie en visie kunnen omzetten in een verfrissing van de vastgoedmarkt‘, aldus Van Windekens.

Emiel Passenier genoot een opleiding als bewegingsdeskundige, maar kwam al snel tot de conclusie dat hij toch meer de economische kant op wou, met behoud van veel sociaal contact, waardoor de vastgoedsector in beeld kwam. ‘In het kader daarvan heb ik een drie jaar durende vastgoedopleiding gevolgd waarna ik mijn BIV stage heb afgerond bij een gerenomeerd vastgoedkantoor‘, vertelt Passenier.

Ward Van Windekens studeerde business management-marketing en behaalde daar bovenop een postgraduaat vastgoed. Nog tijdens zijn studies business management deed hij al zijn eerste commerciële ervaring op als zelfstandig verzekeringsmakelaar. ‘Mijn studies vastgoed combineerde ik dan weer met mijn BIV-stage. Die zes jaar ervaring die ik intussen opdeed als vastgoedmakelaar, wil ik nu volop inzetten voor de uitbouw van onze We Invest-franchise’, voegt van Windekens nog toe.

Vlaamse groeispurt voor We Invest houdt aan

We Invest telt nu 28 franchises en meer dan 180 medewerkers. De laatste 10 franchises, waarvan het merendeel zich in Vlaanderen bevindt, werden in de laatste 6 maanden opgestart. Na Antwerpen, Heist-op-den-Berg, Vilvoorde, Overijse en Meise is dit de zesde locatie voor We Invest in Vlaanderen. Dit onderstreept de ambities van We Invest en dient als accelerator om haar ontwikkeling in Vlaanderen verder door te zetten.

Emiel Passenier
Emiel Passenier 
Ward van Windekens
Ward Van Windekens

Wens je meer informatie of een interview? 
Neem contact op met Jeroen Nedergedaelt bij Luna:
jeroen@luna.be, 02 658 02 96 of 0485 64 82 36

Over We Invest

We Invest is een franchisegever in de vastgoedsector. Het bedrijf is gevestigd in Brussel en werd opgericht in 2014. De scale-up is gespecialiseerd in residentieel vastgoed – zowel nieuw als bestaand – in heel België. We Invest biedt een nieuwe benadering van de vastgoedmarkt. Het bedrijf werkt ten dienste van zijn vastgoedmakelaars en franchisenemers.

Voor meer informatie www.weinvest.be