Leleux Associated Brokers

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Isabelle Schmit bij Luna
Tel : +32 2 658 02 93
GSM : +32 495 59 38 06
isabelle@luna.be

Leleux Associated Brokers opent haar eerste agentschap in de provincie Luxemburg

Brussel – 30/08/2022 – De opening van haar nieuwe agentschap in Aarlen kadert in de filosofie van de eerste onafhankelijke beursvennootschap van het land om haar cliënten persoonlijk en dichtbij bij te staan met vermogensbeheer en beleggingsadvies. Hiermee gaat de beursvennootschap in tegen de trend binnen de financiële sector, waar de dienstverlening steeds minder vaak lokaal en persoonlijk is. Leleux Associated Brokers is nu aanwezig op 28 locaties verspreid over België.

Terwijl steeds meer financiële dienstverleners kantoren sluiten, opent Leleux Associated Brokers een nieuw agentschap in Aarlen, Avenue de Longwy 324. Daarmee is de onafhankelijke beursvennootschap nu aanwezig in elke Belgische provincie.

Francis Verset, zesde generatie effectenmakelaar, staat in voor de uitbouw van het nieuwe agentschap. Hij vervoegde Leleux Associated Brokers als zelfstandig agent in bank- en beleggingsdiensten na een brede ervaring te hebben opgedaan in de financiële sector in België en Luxemburg.

De provincie Luxemburg wordt vanuit Brussel en het Groothertogdom te vaak over het hoofd gezien wanneer het over vermogensbeheer en beleggingsadvies gaat. Te ver voor Brussel, terwijl vermogensbeheerders in het Groothertogdom hun diensten meestal enkel aanbieden aan cliënten met portefeuilles boven een miljoen euro. Leleux Associated Brokers kiest er resoluut voor om met een lokale aanwezigheid haar beleggingsoplossingen naar de provincie Luxemburg te brengen”, aldus Francis Verset.

Olivier Leleux, CEO van Leleux Associated Brokers, voegt daaraan toe “Met de opening van een nieuw agentschap, onderschrijven we het groeiverhaal van Leleux Associated Brokers dat we samen met onze cliënten schrijven. Een persoonlijke dienstverlening en onafhankelijk advies zijn twee kernelementen van ons aanbod. We zijn ervan overtuigd dat dit ook van grote toegevoegde waarde is voor beleggers in de provincie Luxemburg.

Francis Verset
Francis Verset staat in voor de uitbouw van het nieuwe agentschap

Voor verdere inlichtingen of interviews, gelieve contact op te nemen met
Isabelle Schmit bij Luna: +32 2 658 02 93, +32 495 59 38 06 of isabelle@luna.be

Over Leleux Associated Brokers

Leleux Associated Brokers is een onafhankelijke beursvennootschap opgericht in 1928. Al bijna honderd jaar bieden wij onze cliënten advies en beleggingsoplossingen op maat.

Als familiebedrijf dat vanaf de eerste dag dicht bij haar cliënten staat, bouwen we ook vandaag nog verder aan lange-termijnrelaties in een traditie van persoonlijke dienstverlening.

Daarnaast hechten we zeer veel belang aan de kwaliteit die we onze particuliere en institutionele cliënten en ook onze medewerkers bieden. Goed beseffende dat het deze kwaliteit is die ons samen doet groeien.

Leleux Associated Brokers biedt haar particuliere cliënten verschillende beleggingsoplossingen en diensten aan zoals Vermogensbeheer, Algemeen Beleggingsadvies, Gericht Beleggingsadvies en Periodieke Beleggingsplannen.

Voor meer informatie: www.leleux.be