Group S Logo

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
GSM: +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be
Group S-persberichten

Group S gaat voor het nieuwe werken met een verhuis en een nieuw kantoorconcept

Brussel, 16 januari 2023 – HR-dienstverlener Group S zet het nieuwe jaar feestelijk in. Het neemt zijn intrek in een nieuw hoofdkantoor in Brussel, met een heel nieuw concept, helemaal klaar voor het nieuwe werken en gericht op ontmoeting en “samenzijn”. Hiervoor werkte Group S samen met Shake Design & Build. ‘The Village’ wordt daarbij centraal gesteld als ontmoetings- en lunchplek. Verder vernieuwt het bedrijf zijn huisstijl en logo. Dit alles is het resultaat van de hele evolutie van Group S, als werkgever enerzijds en als HR-dienstverlener en sociaal secretariaat anderzijds.

Een nieuwe manier van werken

Het is hooguit een kwartiertje wandelen van het vorige adres op de Fonsnylaan naar het nieuwe hoofdkantoor in de Ursulinenstraat 2 te Brussel, maar voor Group S betekent het een grote stap. De verhuis staat voor een nieuwe manier van werken, aangepast aan de meest vooruitstrevende standaarden. Mensen werken van thuis als dat kan. Wie op kantoor werkt kan rekenen op de nodige flexibiliteit qua werkplek.

De nieuwe hoofdzetel is gericht op samenzijn en op ontmoeting. De kantoren zijn zo ingericht dat iedereen een werkplek kan kiezen in functie van hun agenda agenda. Je kunt op elk moment van de dag een aangepaste plek uitkiezen: een open space desk, een (al dan niet afgesloten) flexdesk, kleinere bubbels of grotere vergaderruimtes voor meetings. Verder kan er ook bijgepraat worden in één van de lounges, coffee corners of in The Village, de centrale ontmoetings- en lunchplek.

Welzijn en engagement centraal

Marc Peeters, CEO bij Group S, legt uit: ‘De HR-sector is er een in volle beweging, waarin ook Group S zich opnieuw wil heruitvinden. We omarmen de digitale impuls, maar behouden daarbij ook graag onze menselijke touch. Dat willen we uitstralen naar onze klanten, maar net zo goed naar onze eigen medewerkers. Onze visuele stijl en onze kantoren moeten diezelfde dynamiek uitstralen.

De nieuwe manier van werken is ook (zo goed als) papierloos. Het beheren van projecten en documenten gebeurt grotendeels efficiënt online. Zo blijft er geen papierwerk op de desks achter, want die moeten op het einde van de werkdag leeg zijn.

Efficiëntere dienstverlening

Op die manier wil Group S het ‘goede voorbeeld’ geven als werkgever. Dit effect moet ook merkbaar zijn in de service naar klanten. ‘We willen dat de transformatie die we binnen ons aanbod en onze dienstverlening invoeren ook zichtbaar is in onze stijl en hoe we door onze klanten/prospecten gezien worden. Een jongere, frisse look was dan ook een must’, aldus Greet Santy, Chief Marketing & Sales Officer bij Group S. Daarbij hoort ook een nieuwe huisstijl, inclusief nieuw logo. Door voor een nieuwe hoofdzetel te kiezen en op termijn alle kantoren dezelfde nieuwe look en feel te geven, willen we onze medewerkers centraal stellen en hen een moderne werkomgeving aanbieden.’ voegt Greet Santy nog toe.

Shake – trendsetters in new ways of working

Belgisch designbureau Shake herdefinieert de werkplek van morgen. Meer dan ooit is er behoefte aan kwalitatieve kantoorruimte. Er is nood aan meer sociale interactie met collega’s, efficiëntere hulpmiddelen (technologie, meubilair, ruimte), face-to-face samenwerking en ontmoetingen met klanten. Dat deden ze ook voor Group S onder het motto ‘Shake things up and dream big with Group S’.

Wens je meer informatie of een interview, neem dan contact op 
met Jeroen Nedergedaelt,bij Luna: jeroen@luna.be
+32 2 658 02 96 of +32 485 64 82 36.
Je vindt alle persberichten van Group S op onze website via deze link

Over Group S

Group S is een HR-dienstverlener met centraal het sociaal secretariaat dat ongeveer 20 000 werkgevers ondersteunt in hun dagelijkse personeels- en loonadministratie. Naast het sociaal secretariaat heeft Group S ook een ondernemingsloket ‘Formalis’ voor starters en een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen.

Group S Management Services & Solutions ontwikkelt via dochterondernemingen toepassingen en software voor eenvoudige (loon)administratie en hr management binnen specifieke sectoren, zoals AAPI voor horeca en Pootsy voor de dienstenchequesector. Sinds 2019 maakt het kinderbijslagfonds van Group S ook deel uit van het overkoepelende fonds Kidslife.

Group S werd meer dan 80 jaar geleden opgericht. In 20 kantoren over heel België zijn ongeveer 700 medewerkers aan de slag. Elke maand worden zo’n 500 000 loonberekeningen uitgevoerd.