De effectenmakelaar Christophe Keusters sluit zich aan bij het Antwerps agentschap van Leleux Associated Brokers

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Isabelle Schmit bij Luna
Tel.: : +32 2 658 02 93
Gsm: +32 495 59 38 06
isabelle@luna.be

De effectenmakelaar Christophe Keusters sluit
zich aan bij het Antwerps agentschap
van Leleux Associated Brokers

Brussel, 27 mei 2020 – Leleux Associated Brokers, de eerste onafhankelijke Belgische beursvennootschap, kondigt aan dat het team van haar agentschap in Antwerpen versterking krijgt. Het agentschap bevindt zich op de Frankrijklei, nummer 133. Christophe Keusters heeft zich aangesloten bij de drie huidige relatiebeheerders. Hij zal meewerken aan de verdere uitbouw van het agentschap als Agent in Bank- en Investeringsdiensten.

De familie van Christophe Keusters telt zes generaties effectenmakelaars en is sinds 1853 actief in de financiële sector. Na de wetshervormingen in het begin van de jaren negentig werd het monopolie van de effectenmakelaars afgeschaft en het statuut van beursvennootschap gecreëerd. De partners van de beursvennootschap De Vroey, Keusters & Co hebben daarop, in 1996, de bank Dewaay vervoegd. Christophe Keusters besloot zich eind 2019 aan te sluiten bij de beursvennootschap Leleux Associated Brokers. Een aanvraag bij de FSMA, als Agent in Bank- en Investeringsdiensten werd daartoe ingevoerd. Dat dossier is nu goedgekeurd.

Christophe Keusters over deze professionele ontwikkeling: “Het is voor mij een echte terugkeer naar de basis. Leleux Associated Brokers is een beursvennootschap met een familiale meerderheidsaandeelhouder. Dankzij haar onafhankelijkheid kan de vennootschap volledig objectief beleggingsdiensten aanbieden. Deze diensten gaan van de eenvoudige uitvoering van beursorders tot discretionair vermogensbeheer. Leleux Associated Brokers werkt met een open architectuur en geeft met andere woorden toegang tot alle financiële instrumenten. De vennootschap biedt ook het voordeel pionier te zijn op het vlak van technologie. De transactiesite Leleux Online, en zijn mobiele versie, de app MyLeleux, zorgen voor een perfecte aanvulling op de diensten die we persoonlijk aan onze cliënten aanbieden, in onze agentschappen en bij hen thuis.

Olivier Leleux, Voorzitter van het Directiecomité van Leleux Associated Brokers, is verheugd met deze nieuwe samenwerking: “We proberen al tientallen jaren binnen ons Beurshuis die specialisten uit de financiële sector bij elkaar te brengen die onze waarden delen. Het gaat dan met name over dienstverlening aan onze cliënten, ongeacht de grootte van hun portefeuille; uitmuntende diensten; en onafhankelijk advies. Christophe Keusters, die de zesde generatie effectenmakelaars in zijn familie vertegenwoordigt, deelt deze waarden. Ik ben bijzonder blij hem te zien toetreden tot ons Antwerps team.

Voor verdere inlichtingen of interviews,
gelieve contact op te nemen met Isabelle Schmit bij Luna:
+32 2 658 02 93, +32 495 59 38 06 of isabelle@luna.be

Over Leleux Associated Brokers

Leleux Associated Brokers N.V. werd opgericht in 1928 en is vandaag de eerste onafhankelijke Belgische beursvennootschap. Met een netwerk van meer dan 30 kantoren in heel België en meer dan 130 medewerkers, is de beursvennootschap lid van de grootste internationale beursmarkten. Leleux Associated Brokers biedt investeringsoplossingen gaande van beleggingsadvies tot portefeuillebeheer. Met meer dan 12.000 particuliere cliënten biedt Leleux Associated Brokers ook dienstverlening aan rond transacties en bewaring van roerende goederen voor 5 grote financiële instellingen.

Ontdek ons op www.leleux.be

De beursvennootschap Bocklandt zal toetreden tot Leleux Associated Brokers op 8 juni 2020
Resto du Cœur: nieuwe foodtruck dankzij donaties