Jeroen

Onze collega Jeroen aan het woord

Begin juni mochten we onze nieuwe collega Jeroen verwelkomen. Hoewel hij als kind graag brandweerman, piloot en profvoetballer geworden was, heeft hij tijdens zijn studies een duidelijke passie voor communicatie ontdekt. Ondertussen is Jeroen al drie maanden Account Manager bij Luna. Voordien was hij actief als marketing- en communicatiemedewerker bij een dienstenbedrijf uit Overijse. Jeroen is een sociaal en gedreven persoon die elke dag wil bijleren.

Leer Jeroen wat beter kennen op professioneel en persoonlijk vlak op basis van 7 vragen en antwoorden.

1) Wat vind je ervan om als enige man te werken tussen allemaal vrouwen?

Ik was op voorhand gewaarschuwd (knipoog). Dat is voor mij absoluut geen struikelpunt. Als man hoop ik een meerwaarde of een andere visie te kunnen bieden binnen Luna. Bovendien vind ik het een voordeel om samen te werken met enkel vrouwelijke collega’s. Ken je de uitdrukking ‘It’s a man’s world, but it would mean nothing without a woman’? Stof om over na te denken.

2) Welke eigenschappen zoek je in je collega’s?

Collegialiteit betekent voor mij: met elkaar meedenken, elkaar uitdagen wanneer het moet en ondersteunen wanneer het kan. Je moet met elkaar kunnen lachen, maar het is ook belangrijk om bij elkaar terecht te kunnen wanneer het nodig is.

3) Welke dag zou je nog wel eens over willen doen?

Er is niet specifiek een dag die ik graag opnieuw zou willen beleven, maar wat ik wel interessant zou vinden is dat ik een willekeurige dag uit mijn leven zou kunnen herhalen als vlieg op de muur. Dan kan je zien hoe je over de jaren heen bent veranderd als mens. Zou je misschien andere beslissingen nemen of anders reageren in bepaalde situaties met de kennis die je nu hebt?

4) Wat is de beste film die je ooit gezien hebt?

Ik kan niet onmiddellijk mijn favoriet aanduiden. Wel ben ik gefascineerd door echte klassiekers zoals The Godfather, Apocalypse Now of Psycho, om er maar enkele op te noemen.

5) Hoe ziet jouw perfecte weekend eruit?

Mijn weekends staan vaak in teken van mijn twee jonge kinderen. Overdag betekent dat meestal dat we erop uit gaan met hen. Idealiter is er dan ’s avonds wat tijd voor volwassen activiteiten. Dan ga ik graag iets drinken of eten met een groepje vrienden. Meer hoeft dat niet te zijn.

6) Wat is jouw favoriete bezigheid?

Ik zit niet graag stil. Meestal heb ik enkele lopende projectjes in en rond het huis. Dikwijls gaat het dan om oude spullen die ik een tweede leven probeer te geven, zoals platenspelers of oude koersfietsen. ’s Avonds een uurtje ‘prutsen’ (met of zonder resultaat) biedt voor mij de rust die meditatie biedt voor anderen.

7) Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Iemand zei ooit tegen mij: ‘Don’t worry about the future. Or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.’ Deze uitspraak heeft me doen inzien dat je geen stap verder geraakt door je zorgen te maken.

Wil je de ‘employer branding’ van jouw bedrijf optimaliseren? Dit kan onder andere door het delen van verhalen van jouw collega’s. Interesse? Contacteer ons.