Aurélie 1er anniversaire

Onze collega Aurélie in 9 vragen

Precies een jaar geleden verwelkomden we Aurélie als nieuwe collega. Ze viert dus vandaag haar eerste verjaardag als Account Manager bij Luna, na een functie als communicatiemanager bij een non-profit organisatie. Ze heeft een uitstraling van jonge en dynamisch working girl in sneakers. Ze is betrokken en gepassioneerd door communicatie, een gebied dat perfect aansluit bij haar charmante persoonlijkheid.

We laten je graag kennismaken met Aurélie, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

1) Wat apprecieer je het meest in jouw dagelijkse activiteiten?

Ik houd van persrelaties. Dat is een buitenbeetje onder de communicatieactiviteiten, en laat me toe steeds nieuwe zaken te ontdekken en leren. Verder ben ik altijd al gepassioneerd geweest door talen, iets waar ik graag creatief mee bezig ben. Ik waardeer vooral de waaier aan taken en de verscheidenheid aan sectoren waarin onze klanten actief zijn. Hier zijn de dagen goed gevuld, maar geen enkele dag is zoals de vorige. Dat vind ik de grootste troef van mijn job! Daarnaast ben ik ook blij om te mogen samenwerken met collega’s met een positieve en open geest, in een menselijk bedrijf.

2) Als je een kunstwerk zou zijn, welk zou dat dan zijn?

Ik houd van kunst, maar ik heb niet echt een favoriet werk. Surrealistische kunstenaars zoals Dalí en Magritte spreken me enorm aan. Dat komt vooral door het dromerige karakter van de kunstwerken. Ze prikkelen mijn verbeelding en creativiteit.

3) Welke superkracht zou je het liefste willen hebben?

Als ik een superkracht zou hebben, dan zou ik me graag willen kunnen teleporteren. Ik reis ontzettend graag dus als ik in één ogenblik van de ene naar de andere kant van de wereld zou kunnen gaan, zou dat geweldig zijn! Het zou enorm handig zijn en bovendien ook veel tijd uitsparen.

4) Wat is jouw motto?

It always seems impossible until it’s done’ van Nelson Mandela. Ik heb inderdaad geleerd dat als je iets wil, je er voor de volle 100% voor moet gaan. Je kan vaak meer dan je zelf denkt.

5) Als je een boek zou zijn, welk zou dat dan zijn?

Ik vereenzelvig me het meest met het boek ‘The sun and her flowers’ van Rupi Kaur. Dat is een verzameling gedichten die soms rustgevend, maar vooral inspirerend is. De gedichten geven me stof tot nadenken!

6) Wat is jouw geluksdroom?

Ik ben gelukkig! Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen des levens, want uiteindelijk zijn dat de momenten die je het meest bijblijven. De coronacrisis heeft hier wel toe bijgedragen. Ik besef nu meer dan ooit dat het leven soms aan een zijden draadje hangt en dat ik 100% van elk moment moet profiteren.

7) Welke bloem zie je graag?

Orchideeën omdat ze een exotisch karakter, prachtige kleuren en een elegante uitstraling hebben.

8) Wat is jouw lievelingsvogel?

Mijn lievelingsvogel is een kolibrie. Het is een kleine vogel, maar hij valt op door zijn prachtig gekleurde vederdracht. Leuk weetje: het is de enige vogelsoort die achteruit kan vliegen. Zo kunnen ze snel en efficiënt nectar uit de bloemen halen. Daarom worden ze ook wel eens ‘helikopter’-vogels genoemd.

9) Als je een dier zou zijn, welk zou dat dan zijn?

De feniks spreekt me wel aan. Steeds opnieuw kunnen herrijzen uit mijn assen en altijd sterker terugkomen. Fascinerend, toch?

Wil je ook de verhalen van jouw collega’s delen om jouw “employer branding” te verbeteren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Het Luna-team helpt je graag verder!