Ledea Team

Luna verwelkomt Ledea, een schitterende startup

Luna verwelkomde onlangs Ledea als nieuwe klant. Ledea is een Belgische startup, opgericht door drie jonge Brusselaars met als missie alle vrouwen te kleden, ongeacht hun lichaamsvorm. Dit jaar presenteerde de jonge onderneming zijn eerste haute-couturecollectie in Brussel.

De twee vrouwelijke medeoprichters van 24 en 25 jaar oud vonden zelf moeilijk avond- of trouwkledij die hun figuur flatteerde. En ze dossen zich natuurlijk graag mooi en sexy uit voor een feestje of huwelijk. Dus besloten ze dat er ruimte was voor een nieuw Belgisch haute-couturemerk op maat, met de nodige glitter om te stralen.

De twee jonge vrouwen werken als hulpverpleegster in een rusthuis. De mannelijke medeoprichter studeert en werkt in administratie. Ze hebben dus geen enkele link met mode.

Gemotiveerd door hun passie en hun ambitieus project, nam ons communicatiebureau de persrelaties voor hun lanceringsevenement op zich. We hebben een persbericht opgesteld en opgevolgd en interviews georganiseerd met onder meer La Capitale en Bruzz. We hebben Ledea ook geïntroduceerd bij het radio- en televisieprogramma ‘génération startup’ op de RTBF! Ledea reageerde spontaan en positief: “Jullie hebben echt goed werk geleverd!”

We zijn in de wolken over deze vruchtbare samenwerking en wensen hen een fonkelende toekomst toe!