E5 Mode

Luna steekt de handen uit de mouwen voor e5 mode

Na enkele losstaande projecten, werkt Luna nu als vaste partner aan de persrelaties van modeketen e5 mode. Familiebedrijf e5 mode is een vaste waarde in het Belgische modelandschap en we zijn dan ook trots om deze bekende retailer aan ons portfolio te kunnen toevoegen!

In het voorjaar van 2017 kondigden we de opening van twee Experience Stores aan, een vernieuwd winkelconcept van e5 mode. De Experience Stores van e5 spelen in op de verjonging van haar doelgroep. De vernieuwde winkels bieden meer merken, een verruiming van het aanbod en bijkomende diensten, zoals een personal shopper. Deze succesvolle eerste actie luidde de samenwerking in tussen Luna en e5.

In september 2017 deed e5 een beroep op onze kennis om een nieuwe CEO en hoofdaandeelhouder aan te kondigen. Alexander Talpe nam het hoofdaandeelhouderschap over van zijn nonkel Etienne Kaesteker. Sindsdien werken we op een regelmatige basis samen met het e5-team aan de zichtbaarheid van e5 mode in de pers.

Dit zegt e5 mode over onze samenwerking:
“Sinds de overname van e5 door onze nieuwe CEO is de samenwerking met Luna pas echt uit de startblokken geschoten. Luna begeleidde onze change met uitstekend communicatieadvies en een vlekkeloze opvolging. Een aangename PR-partner om mee samen te werken!”