Opéra Royal de Wallonie-Liège

Een goed gevulde week bij Luna, met vooral veel nieuws uit regio Luik!

Twee van de belangrijkste contactcentra in België besloten de krachten te bundelen, en in de ‘Opéra Royal de Wallonie-Liège’ werd een innovatieve oplossing gelanceerd voor ondertiteling in vier talen. Onze persberichten behandelden uiteenlopende sectoren. Ze slaagden er wel steeds in onze klanten in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen!

Het Luikse bedrijf iKanbi nam de Antwerpse firma Harvest over. Samen vormen deze contact centers de derde grootste speler op de Belgische markt.

De televisieploegen trokken dinsdag naar Loncin en naar leuven: Canal Z, Kanaal Z, RTC Télé Liège, ROB-tv…

Het nieuws kwam ook uitgebreid aan bod in de geschreven pers.

De Opéra Royal de Wallonie-Liège opende het operaseizoen met Madama Butterfly (van Giacomo Puccini) en gebruikte daarbij voor het eerst de SopraTitolo™. Dat is een softwareprogramma dat in de Luikse opera zorgt voor real-time viertalige ondertiteling, via projectie op 7 LED-schermen. Optimaal luister- en kijkcomfort, vanop elke stoel in de zaal dus!

De installatie is het werk van de firma Colasse, gebaseerd in Seraing. Een realisatie die hen heel wat media-aandacht opleverde, zowel op tv als op de radio en bij de digitale media (RTC Télé Liège, RTBF Liège, La Libre.be, DHnet.be, L’Avenir.net, enz.). Ook in enkele gespecialiseerde regionale media kwamen ze aan bod (bijvoorbeeld CCI Mag).

Deze multimediale coverage creëert nieuwe opportuniteiten voor deze bedrijven. Bij Luna is het onze missie om de visibiliteit van onze klanten te vergroten zodat ze hun doelstellingen makkelijker kunnen realiseren. Opdracht geslaagd dus!