Leleux Associated Brokers

Klantenfiche

Leleux Associated Brokers

Sector: Financiële sector


Doelgroep van de klant: B2B, B2C


Positie Luna: PR-partner


Activiteiten: Persrelaties


Periode: 1999 – heden


Regio: België

Omschrijving:

Luna’s belangrijkste taak is via persberichten en interviews de nodige media-aandacht te generen voor de beursvennootschap Leleux Associated Brokers. Rekening houdend met het doelpubliek van de klant, richten wij ons daarbij voornamelijk op de economierubrieken in de algemene pers en de meer gespecialiseerde economische en financiële media (zowel B2C als B2B).
Luna zorgt ook voor het informeren van de journalisten over de uitgebreide financiële analyses die worden opgesteld door de analisten van Leleux. Naar aanleiding van deze analyses organiseren we jaarlijks in december een perslunch waar een aantal cijfers voor het komende jaar worden voorgesteld.

Quote:
Olivier Leleux, Uitvoerend Bestuurder bij Leleux Associated Brokers: “Leleux Associated Brokers doet voor zijn persrelaties al sinds 1999 een beroep op Luna, dat zowat alle taken voor zijn rekening neemt: het schrijven van persberichten, de organisatie van interviews, de opvolging van de persknipsels, en sinds 2010 ook de organisatie van persconferenties en ronde tafels naar aanleiding van onze financiële analyses. Die lange samenwerking heeft onze relatie alleen maar verbeterd en de resultaatgerichte aanpak van Luna zorgt voor een zeer mooie media coverage. Het is belangrijk dat we kunnen vertrouwen op onze zakenpartners en geven daarom ook de voorkeur aan een samenwerking op lange termijn. Wij hebben nog geen spijt van de keuze die we in 1999 hebben gemaakt.”