Expense Reduction Analysts

Klantenfiche

Expense Reduction Analysts

Sector: Consulting & Diensten


Doelgroep van de klant: B2B


Positie Luna: PR-partner


Activiteiten: Persrelaties, Nieuwsbrieven, e-mailings, Customer cases, Websites, Campagnes


Periode: 2021 – heden


Regio: België

Omschrijving:

Expense Reduction Analysts (ERA) werd in 1992 opgericht als een internationaal adviesbureau en is vandaag actief in 40 landen. De consultants van ERA zijn gespecialiseerd in het terugdringen van niet-strategische bedrijfskosten.

Dankzij de ‘No cure, no pay’-formule, kent ERA een groeiend succes: de organisatie telt momenteel wereldwijd meer dan 750 consultants, waarvan 18 in België.

ERA koos Luna als langetermijnpartner voor communicatie. Ze hebben zelf geen eigen communicatiedepartement in België, dus wij vormen een verlengstuk van hun organisatie.

Op het menu staat een verscheidenheid aan copywritingactiviteiten (customer cases, white papers, nieuwsbrieven, nieuwsitems, website-artikels, e-mailings, uitnodigingen, webinars, handouts, offline mailings,…).

Daarnaast zorgen we ook voor het vertalen en aanpassen van bestaand materiaal dat vanuit het Europese hoofdkwartier in het Verenigd Koninkrijk wordt verspreid. Af en toe sturen we ook persberichten uit, hoofdzakelijk om nieuwe partners binnen de Belgische tak van het ERA-expertennetwerk aan te kondigen.