e5 Mode

Klantenfiche

E5 Mode

Sector: Vrije tijd & Lifestyle


Doelgroep van de klant: B2C


Positie Luna: PR-partner, Content marketing & copywritingpartner, Employer brandingpartner


Activiteiten: Persrelaties, Crisiscommunicatie, e-mailings, Websites


Periode: 2017 – 2021


Regio: België

Omschrijving:

Modeketen e5 is een vaste waarde in het Belgische modelandschap.

Luna ondersteunde e5 bij de perslancering van een nieuw winkelconcept: de e5 Experience Stores in Aartselaar en Hasselt (februari-maart 2017). We nodigden de lokale pers van regio Antwerpen en Limburg uit voor een persmoment in de vernieuwde winkels. Bij de opening begeleidden we de managers van e5 en de journalisten. We zorgden voor het uitsturen van het persbericht met foto’s en de opvolging ervan. Voor deze actie werkten we ook samen met het reclamebureau van e5, dat alle input aanleverde.

Na deze samenwerking besloot e5 mode op vaste basis met Luna te gaan samenwerken. Toen het familiebedrijf werd overgenomen door Alexander Talpe in september 2017, verzorgde Luna eerst en vooral de mediatraining van de nieuwe CEO en eigenaar. Op D-day zorgde Luna voor de aankondiging aan het personeel, gevolgd door de persaankondiging en Q&A’s, en de e-mailing voor de partners.

Luna werkte ook samen met e5 aan de teksten van de nieuwe webshop. Wanneer mogelijk geven we e5 mode visibiliteit in de media als werkgever, in het kader van hun Employer branding.

Vandaag zitten we regelmatig samen met de marketing manager én de CEO om de persstrategie te bespreken en te brainstormen over nieuwe activiteiten. Luna adviseert e5 mode daarbij over hoe het bedrijf maximale perscoverage kan krijgen met het ‘beschikbare’ nieuws. Daarna maken we de planning op en zorgen we er voor dat het geplande ook met succes wordt uitgevoerd.