CTG

Klantenfiche

CTG

Sector: IT & Telecom


Doelgroep van de klant: B2B


Positie Luna: PR-partner, Employer brandingpartner


Activiteiten: Persrelaties, Crisiscommunicatie


Regio: België, Luxemburg, UK

Omschrijving:

Luna was gedurende 9 jaar de vaste partner van CTG als het ging om het genereren van visibiliteit in de pers.  HR-nieuws, overnames, nieuwe producten,… zowat alles wat een IT-bedrijf met de wereld zou willen delen passeerde daarbij de revue. Eén van de accenten was Employer branding. CTG was bijzonder geïnteresseerd in Employer branding via de pers. Dat wilde dan concreet zeggen aanwezig zijn met HR-onderwerpen in zoveel mogelijk media, naast specifieke aanwezigheid in HR-media.

Jammer genoeg was er uitzonderlijk ook een crisiscommunicatie nodig voor CTG. Luna stond daarbij het bedrijf bij met raad en daad, met name op het vlak van mediarelaties.

Luna schreef ook een Europese nieuwsbrief, met concreet een versie voor België, een aangepaste versie voor Luxemburg, en een derde versie voor Engeland. Deze versies hadden verschillende onderwerpen, en werden elk in verschillende talen verzonden.

Quote: Filip Gydé, CEO van CTG België in 2012: “CTG werkt sinds 2007 samen met Luna, met volle tevredenheid. De continuïteit en de realistische, to the point-stijl die Luna daarbij hanteert, is voor ons zeer belangrijk. Ook de ondersteuning die we al hebben gekregen bij crisiscommunicatie was zeer snel en professioneel. Op die hectische momenten hielp Luna ons om de juiste boodschap op de juiste toon te communiceren.”