Colasse

Klantenfiche

Colasse

Sector: Horti- & Agricultuur, Industrie, Bouw, Consulting & Diensten


Doelgroep van de klant: B2B


Positie Luna: PR-Partner, Content marketing & copywritingpartner, Business Developmentpartner


Activiteiten: Persrelaties, Websites, Customer cases


Periode: 2018-2022


Regio: België

Omschrijving:

Colasse is een Belgisch bedrijf dat ontstaan is in 2006. Het bedrijf ontwerpt en produceert LED-verlichtingsarmaturen. Colasse is zeer flexibel en biedt rendabele, innovatieve en op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de noden van zijn klanten op het gebied van functionaliteit en milieubeperkingen. Colasse bouwt een echte samenwerkingsrelatie met zijn klanten op en biedt hen concrete oplossingen op basis van hun aanvragen en technologische ontwikkelingen.
In eerste instantie deed het welvarende bedrijf beroep op Luna om zijn website volledig opnieuw te ontwerpen om nog meer zichtbaarheid te krijgen ten opzichte van zijn partners, prospecten en klanten.

Daarnaast wil het bedrijf zich ook profileren als belangrijke speler binnen zijn vakgebied in België en in het buitenland (voornamelijk in Frankrijk).
Luna organiseerde verschillende brainstormsessies samen met de technische ontwikkelaar van de website van Colasse. Vandaag adviseert Luna Colasse over de structuur en inhoud van zijn website. Luna schrijft ook teksten voor zijn nieuwe website.

Daarnaast werkt Luna ook samen met Colasse in het kader van perscommunicatie. Door relevante onderwerpen af te bakenen, krijgt het bedrijf meer visibiliteit bij de regionale (regio Luik) en nationale pers. Er is een planning opgemaakt op basis van de behoeften van het bedrijf. Er is een strategie opgezet om de ontwikkeling van de activiteiten van Colasse te doen groeien (linken met AWEX, etc.).
Colasse doet ook beroep op de diensten van Luna voor de redactie van zijn brochures, catalogussen en eveneens voor mediarelaties. Luna werkt vandaag als marketingpartner van Colasse.