Logo Trevi

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Aurélie Decoster bij Luna
GSM: +32 495 59 38 00
aurelie@luna.be
Trevi-persberichten

Trevi start “Trevi Relocation”
en vereenvoudigt verhuizen voor werknemers

Brussel, 13 september 2023 – Residentieel vastgoedspecialist Trevi creëert een gloednieuwe afdeling: Trevi Relocation. Deze afdeling heeft als doel de verhuis van buitenlandse medewerkers naar België te vereenvoudigen. Trevi Relocation biedt de volledige verhuisbegeleiding aan om werknemers en ambtenaren enerzijds en bedrijven en publieke instellingen anderzijds, zo goed mogelijk te ontzorgen in elke fase.

Trevi, dat al meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedsector heeft, biedt met de nieuwe afdeling Trevi Relocation verhuisoplossingen op maat aan. In eerste instantie biedt men ondersteuning voor het verhuizen naar regio Brussel. Daarna zullen andere steden bekeken worden. Concreet zal de nieuwe afdeling werknemers en bedrijven in elke fase van het verhuisproces begeleiden.

Souheil Marso, directeur verhuur van Trevi, legt uit: ‘Vandaag telt België ongeveer 220.000 hooggekwalificeerde expats. Dat is een aanzienlijke stijging, van bijna 50%, in vergelijking met 15 jaar geleden. De meeste van deze expats zijn actief op zoek naar een appartement in onze hoofdstad, vandaar dat we ons in eerste instantie focussen op verhuizen naar Brussel. Trevi is daar het grootste vastgoedbedrijf, met 4 kantoren verspreid over heel Brussel. We kennen dan ook elke deelgemeente en kunnen nieuwe inwoners perfect adviseren over waar ze zich wellicht zullen thuis voelen. We merken dat dat anders is voor Nederlandstalige, Franstalige, en anderstalige Brusselaars.’

Dienstverlening bij verhuis

Trevi Relocation gaat medewerkers en hun werkgevers dus helpen om hun overgang van een andere stad naar Brussel te vergemakkelijken. De dienstverlening is opgedeeld in verschillende fasen en omvat het volledige verhuisproces: gaande van de selectie van een woning tot het regelen van verschillende contracten, zoals telefoon- en internetabonnementen, gas- en elektriciteitsaansluitingen, etc.

Trevi Relocation zal meer bepaald:

  • Een analyse op maat aanbieden om de specifieke behoeftes van de werknemers te achterhalen;
  • Gedetailleerde uitleg geven over de lokale vastgoedmarkt in Brussel;
  • Actief zoeken naar een geschikte woning op basis van de aangeleverde criteria;
  • Het bezoeken van panden begeleiden;
  • Onderhandelen over en afsluiten van een huurcontract;
  • Diensten zoals gas, elektriciteit, water, telefonie en internet faciliteren;
  • De nodige informatie over Brussel delen zodat de werkgever zijn werknemers kan helpen zich snel thuis te voelen;
  • Informeren en helpen om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen om de huurovereenkomst te beëindigen bij vertrek.

Brussel, ‘place to be’ voor expats

Brussel is een zeer belangrijke stad op het internationale toneel. Ze staat onder meer naast New York en Washington DC in de top drie van steden voor internationale politiek. Daarnaast zijn er ook veel internationale en Europese hoofdkantoren en middenveldorganisaties gevestigd. Met een groeiend aantal hooggekwalificeerde expats neemt de vraag naar kwaliteitsaccommodatie voortdurend toe.

Aan de redacties:

Wens je meer informatie of een interview? Neem dan contact op met Aurélie Decoster bij Luna: via GSM +32 495 59 38 00 of via mail aurelie@luna.be

Over Trevi

Trevi maakt deel uit van de Emeria-groep. De Emeria-groep verenigt in heel Europa merken die gespecialiseerd zijn in aan- en verkoop, beheer van mede-eigendom, verhuurbeheer en vastgoedbeheer, en een aanbod aan vastgoeddiensten aanbiedt, gaande van plaatsbeschrijvingen en technische diagnoses tot verzekeringsmakelaardij, beveiliging, onderhoudswerken in mede-eigendommen of de verkoop van gebouwen.

In 2022 heeft Trevi 4.350 transacties uitgevoerd in nieuw en bestaand residentieel vastgoed.

Met haar merken Trevi, Syncura, Rencura, Gestea, Esset, Trea, Insure, OP en Esset ondersteunt Emeria dagelijks meer dan 50.000 klanten in elke fase van hun leven. Dit gaat van de eerste keuze om een pand te huren of te kopen, om er te gaan wonen, erfgoed op te bouwen, een bedrijf op te zetten of een inkomen aan te vullen.

Emeria is de nummer 1 in het beheer van mede-eigendommen, verhuurbeheer en vastgoedverhuur in België, Frankrijk en Duitsland, en nummer 2 in Zwitserland. Emeria is ook aanwezig in Luxemburg en is ook een van de Europese leiders op het gebied van vastgoedbeheer.

Voor meer informatie: https://www.trevi.be/