Leleux Associated Brokers opent tweede agentschap in Doornik

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Isabelle Schmit bij Luna
Tel : +32 2 658 02 93
GSM : +32 495 59 38 06
isabelle@luna.be

Leleux Associated Brokers opent
tweede agentschap in Doornik

Brussel, 18 januari 2023 – Leleux Associated Brokers verwelkomt de heer Jean-Yves Lepas als zelfstandig agent in bank- en beleggingsdiensten in haar netwerk van meer dan 30 agentschappen. Met de opening van een tweede nieuw agentschap op minder dan 6 maanden tijd, bevestigt Leleux Associated Brokers andermaal het belang dat het bedrijf hecht aan het aanbieden van een persoonlijke dienstverlening dicht bij huis.

Dicht bij de cliënt

De grootste onafhankelijke beursvennootschap van het land staat cliënten op een persoonlijke manier bij met portefeuillebeheer en beleggingsadvies. Elke cliënt heeft een relatiebeheerder met wie hij een vertrouwensrelatie kan opbouwen en die de noden en wensen van de cliënt weet te vertalen in beleggingsoplossingen.

Ter ondersteuning van deze persoonlijke dienstverlening, beschikt Leleux Associated Brokers over meer dan 30 agentschappen, verspreid over de 10 Belgische provincies. Het tweede agentschap in Doornik opent de deuren in Rue Saint Martin 48 en is daarmee, naast het agentschap op de Boulevard des Nerviens 34 en de agentschappen in Ath, Charleroi, La Louvière, Mons, Soignies, het zevende agentschap van de beursvennootschap in de provincie Henegouwen.

Olivier Leleux, CEO van Leleux Associated Brokers: “De diensten die we aanbieden móéten persoonlijk kunnen zijn. Onze cliënten praten met ons over hun vermogen, hun familie, hun plannen en dromen. Daarom heeft elke cliënt dan ook een vertrouwde contactpersoon die hem kent en die hem persoonlijk met raad en daad bijstaat. Met de komst van Jean-Yves Lepas versterken we onze aanwezigheid in Doornik met een ervaren agent die perfect weet hoe hij de noden van cliënten in beleggingsoplossingen kan vertalen.

Tweede nieuw agentschap in zes maanden tijd

Dat Leleux Associated Brokers blijft inzetten op persoonlijke dienstverlening, blijkt ook uit de opening van twee nieuwe agentschappen op minder dan zes maanden tijd. De opening van het tweede agentschap in Doornik, werd in augustus 2022 voorafgegaan door de opening van een nieuw agentschap in Aarlen, het eerste in de provincie Luxemburg.

Adressen

In Doornik is Leleux Associated Brokers sinds 2003 aanwezig op de Boulevard des Nerviens 34. Het tweede agentschap opent de deuren in de Rue Saint Martin 48.

Olivier Leleux, CEO van Leleux Associated Brokers

Voor verdere inlichtingen of interviews,
gelieve contact op te nemen met Isabelle Schmit bij Luna:
+32 2 658 02 93, +32 495 59 38 06 of isabelle@luna.be


Over Leleux Associated Brokers

Leleux Associated Brokers is een onafhankelijke beursvennootschap opgericht in 1928. Al bijna honderd jaar bieden wij onze cliënten advies en beleggingsoplossingen op maat.

Als familiebedrijf dat vanaf de eerste dag dicht bij haar cliënten staat, bouwen we ook vandaag nog verder aan lange-termijnrelaties in een traditie van persoonlijke dienstverlening.

Daarnaast hechten we zeer veel belang aan de kwaliteit die we onze particuliere en institutionele cliënten en ook onze medewerkers bieden. Goed beseffende dat het deze kwaliteit is die ons samen doet groeien.

Leleux Associated Brokers biedt haar particuliere cliënten verschillende beleggingsoplossingen en diensten aan zoals Vermogensbeheer, Algemeen Beleggingsadvies, Gericht Beleggingsadvies en Periodieke Beleggingsplannen.

Meer info op www.leleux.be