Leleux Associated Brokers

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Isabelle Schmit bij Luna
Tel : +32 2 658 02 93
GSM : +32 495 59 38 06
isabelle@luna.be

Leleux Associated Brokers behaalt ISAE 3402-certificatie voor de 12de keer

Brussel, 21 november 2022 – Leleux Associated Brokers, de grootste onafhankelijke Belgische beursvennootschap, behaalt voor het twaalfde jaar op rij de ISAE 3402-certificatie (International Standard on Assurance Engagements). Dit bevestigt opnieuw de kwaliteit van de controleprocedures van de beursvennootschap en de efficiëntie waarmee ze haar dagdagelijkse activiteiten uitvoert. Voor particuliere en institutionele cliënten is het een bijkomende garantie dat ze erop kunnen vertrouwen dat Leleux Associated Brokers op transparante, gecontroleerde en veilige manier met hun tegoeden omgaat en dat ze erop kunnen rekenen dat hun beurstransacties goed en correct worden uitgevoerd.

Het certificaat wordt toegekend na een externe audit die gedurende bijna een maand werd uitgevoerd door het onafhankelijke revisorenbureau Mazars. Het bureau houdt daarbij rekening met meer dan 100 verificatiepunten die betrekking hebben op de efficiëntie en de betrouwbaarheid van de interne controles, zowel wat betreft IT als voor de operationele aspecten van de activiteiten van de beursvennootschap. Net als alle voorgaande jaren, had deze externe auditor geen opmerkingen.

Olivier Leleux, CEO van Leleux Associated Brokers, legt uit: “In het belang van onze cliënten en van onze organisatie streven we naar efficiëntie en een parcours zonder fouten. Daarom laten we onze interne procedures ook elk jaar evalueren door een externe auditor. Dat die auditor ons voor het twaalfde jaar op rij het internationaal erkende ISAE 3402-certificaat geeft, is niet alleen een bekroning voor ons. Het bewijst ook dat we voor onze cliënten een betrouwbare partner zijn”.

Voor verdere inlichtingen of interviews,
gelieve contact op te nemen met Isabelle Schmit bij Luna:
+32 2 658 02 93, +32 495 59 38 06 of isabelle@luna.be

Over Leleux Associated Brokers

Leleux Associated Brokers is een onafhankelijke beursvennootschap opgericht in 1928. Al bijna honderd jaar bieden wij onze cliënten advies en beleggingsoplossingen op maat.

Als familiebedrijf dat vanaf de eerste dag dicht bij haar cliënten staat, bouwen we ook vandaag nog verder aan lange-termijnrelaties in een traditie van persoonlijke dienstverlening.

Daarnaast hechten we zeer veel belang aan de kwaliteit die we onze particuliere en institutionele cliënten en ook onze medewerkers bieden. Goed beseffende dat het deze kwaliteit is die ons samen doet groeien.

Leleux Associated Brokers biedt haar particuliere cliënten verschillende beleggingsoplossingen en diensten aan zoals Vermogensbeheer, Algemeen Beleggingsadvies, Gericht Beleggingsadvies en Periodieke Beleggingsplannen.

Meer info op www.leleux.be