Group S Logo

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Jeroen Nedergedaelt bij Luna
GSM: +32 485 64 82 36
jeroen@luna.be
Group S-persberichten

Group S partner in Living Tomorrow Innovation Campus 2030 project

Group S heeft een overeenkomst getekend met Living Tomorrow en neemt als co-initiator deel aan het Innovation Campus 2030 project

Brussel, Vilvoorde, 20 maart 2023 -Group S wordt de komende 5 jaar een prominente partner van de innovatiecampus van Living Tomorrow. Voor Group S sluit deze samenwerking aan bij zijn toekomstvisie als HR-dienstverlener die meer dan ooit inzet op innovatie door performante diensten, technologieën en applicaties te ontwikkelen voor zijn klanten.

Quote van Marc Peeters, Gedelegeerd Bestuurder Group S
Met Group S willen we de komende jaren volop inzetten op digitalisering en innovatie. Onze digitale oplossingen zullen in verbinding staan met toepassingen van onze klanten, partners, leveranciers en overheden. In ons partnership met Living Tomorrow komen we terecht in een ecosyteem waar we onze innovaties kunnen versnellen in samenwerking met andere partners.

Quote van Joachim De Vos, co-chairman Living Tomorrow
Wij zijn zeer verheugd met Group S als mede-initiatiefnemer. Met meer dan honderd toonaangevende bedrijven uit binnen- en buitenland ontwikkelen we de toekomst in allerhande sectoren. Technologische en maatschappelijke veranderingen creëren veel kansen en uitdagingen rond de Toekomst van Werken, Ondernemen en HR. Daarom zijn we blij dat Group S met zijn kennis en visie ons platform versterkt. Met TomorrowLab zullen we Group S ook strategisch ondersteunen in innovatie en digitale transformatie.’

Een overeenkomst die de strategische prioriteiten van Group S ondersteunt

De campus biedt Group S een fantastische locatie om zijn dienstverlening en visie te demonstreren aan klanten, partners en bezoekers. Op die manier wordt de Living Tomorrow campus een innovatief demo & customer experience center voor Group S, en dat op een centrale locatie in België. In de war for talent biedt de unieke samenwerking Group S bovendien een extra troef om nieuw talent aan te trekken.

Innovatie in het hart van Europa

De innovatiecampus zal focussen op de nieuwste technologische ontwikkelingen rond de toekomst van werken, slimme woningen en bedrijven, gebouwen en infrastructuur, slimme industrieën, slimme steden en slimme mobiliteit. Vanuit een futuristisch gebouw met een hotel en gastronomisch restaurant in Vilvoorde biedt de campus van 10 000m² een belevingscentrum waar je echt zal kunnen ervaren hoe de toekomst er gaat uitzien. Het wordt een uniek platform om onderzoek te doen en om verschillende visies te demonstreren over hoe we in de nabije toekomst zullen leven en werken.

Living Tomorrow
Van links naar rechts: Frank Beliën (chairman & founder Living Tomorrow), Daan Loos (customer engagement manager TomorrowLab) Herman Van Rompuy (voorzitter Adviesraad Living Tomorrow), Marc Peeters (CEO Group S), Joachim De Vos (co-chairman & managing partner Living Tomorrow), Sébastien Wulf (Chief Management Services & Solutions Officer Group S) – Yin Oei (CEO Living Tomorrow)

Wens je meer informatie of een interview, neem dan contact op met Jeroen Nedergedaelt,bij Luna: jeroen@luna.be, +32 2 658 02 96 of +32 485 64 82 36.
Je vindt alle persberichten van Group S op onze website via deze link

Over Group S

Group S is een HR-dienstverlener met centraal het sociaal secretariaat dat ongeveer 20 000 werkgevers ondersteunt in hun dagelijkse personeels- en loonadministratie. Naast het sociaal secretariaat heeft Group S ook een ondernemingsloket ‘Formalis’ voor starters en een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen.

Group S Management Services & Solutions ontwikkelt via dochterondernemingen toepassingen en software voor eenvoudige (loon)administratie en hr management binnen specifieke sectoren, zoals AAPI voor horeca en Pootsy voor de dienstenchequesector. Sinds 2019 maakt het kinderbijslagfonds van Group S ook deel uit van het overkoepelende fonds Kidslife.

Group S werd meer dan 80 jaar geleden opgericht. In 20 kantoren over heel België zijn ongeveer 700 medewerkers aan de slag. Elke maand worden zo’n 500 000 loonberekeningen uitgevoerd.