Swisslog Logo

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Aurélie Decoster bij Luna
Mobile: +32 495 59 38 00
aurelie@luna.be
Swisslog-persberichten

De rebranding van Swisslog weerspiegelt een nieuw, digitaal tijdperk voor de logistieke sector

Edegem, 14 maart 2023 – Swisslog, een toonaangevende leverancier van geautomatiseerde intralogistieke oplossingen, krijgt een rebranding om haar positie in de digitale en dynamische wereld van de toekomst beter weer te geven. Centraal staat het nieuwe logo, geoptimaliseerd voor het digitale tijdperk. Het bouwt voort op de sterktes van het bestaande logo dat Swisslog de afgelopen 25 jaren grotendeels ongewijzigd heeft gebruikt.

Het nieuwe digitale design staat symbool voor de richting die we als bedrijf uit willen. Swisslog werkt meer en meer digitaal door de oplossingen die we bieden en de manier waarop ze worden ingezet en onderhouden’, zegt Antonio Trioschi, Chief Executive Officer (CEO) bij Swisslog. ‘We zijn trots op onze opgefriste merkidentiteit, die deze inzet in de hele logistieke automatiseringsindustrie ondersteunt en de kernstrategie van Swisslog vertegenwoordigt, namelijk: een uitzonderlijke toegevoegde waarde creëren voor onze klanten.

Flexibel & klaar voor de toekomst

De vorm van het nieuwe logo is flexibel en weerspiegelt de digitale wereld van vandaag en morgen. Haar beweging weerspiegelt de dynamische wereld van de logistieke sector. Het is modern, wendbaar en klaar voor de toekomst. De sterke ‘S’-figuur van het nieuwe logo is een krachtig teken van Swisslog als leverancier van innovatieve, datagestuurde en robotoplossingen, die nieuwe normen wil stellen in magazijnautomatisering. Het ontwerp weerspiegelt ook de gedurfde, zelfverzekerde en gepassioneerde persoonlijkheid van Swisslog en haar medewerkers.

Groei ondersteunen en mensen stimuleren

Onze rebranding-strategie positioneert Swisslog verder als toekomstige vormgever van logistieke automatisering, maar het gaat ook veel verder dan dat’, vervolgt Trioschi. ‘Ze weerspiegelt ook de kracht en expertise van onze medewerkers. Onze collega’s staan centraal in alles wat we doen, en we willen dat onze klanten weten dat ze op Swisslog kunnen rekenen. We leveren oplossingen die worden ondersteund door de expertise en kennis van ons team.’ Als blijk van erkenning van het centrale belang van de medewerkers van Swisslog voor de kracht van het merk, werd deze rebranding op 9 maart 2023 al in avant-première voorgesteld aan het Swisslog-personeel.

Ervaar de verandering vandaag @swisslog.com.

Swisslog Logo
Het nieuwe logo van Swisslog
Swisslog 'S'
De Swisslog ‘S’
Antonio Trioschi
Antonio Trioschi, Chief Executive Officer (CEO)
Swisslog cake
Foto van het interne lanceringsevent

Aan de redacties:
Wens je meer informatie of een interview? Neem dan contact op met Aurélie Decoster bij Luna: via GSM +32 495 59 38 00 of via mail aurelie@luna.be

Over Swisslog

Swisslog levert naast betrouwbare, modulaire serviceconcepten vooral data driven & robotoplossingen voor jouw logistieke automatisering. Door samen te werken met vooruitstrevende bedrijven, zetten we nieuwe standaarden in magazijnautomatisering om toekomstbestendige producten en oplossingen te kunnen leveren. Als onderdeel van de KUKA Group, vertrouwen onze klanten op de competentie van meer dan 14.000 gepassioneerde medewerkers over de hele wereld.

Voor meer informatie: https://www.swisslog.com/