We Invest

Klantenfiche

We Invest

Sector: Architectuur & Vastgoed


Doelgroep van de klant: 


Positie Luna: PR-partner


Activiteiten: Persrelaties


Periode: Sinds september 2019


Regio: België, Brussel, Wallonië

Omschrijving:

We Invest, gevestigd in Brussel, is een vastgoedfranchisegever die werd opgericht in 2014. De scale-up is gespecialiseerd in residentieel vastgoed (nieuw en bestaand) in België. Het bedrijf biedt een nieuwe manier om vastgoed te benaderen met een aanpak gebaseerd op mensen en technologische innovatie. Het bedrijf werkt ten dienste van zijn makelaars en franchisenemers.

Sinds 2019 voorziet Luna de scale-up van PR-ondersteuning om haar bedrijf te laten groeien. Dit omvat advies over wat te communiceren en hoe de berichten te verwoorden.

Luna heeft voor We Invest zichtbaarheid gegenereerd bij de Belgische pers, zowel de regionale als de nationale pers, alsook bij de vastgoed-, marketing- en financiële pers.

We Invest schakelde eerst Luna in om zijn franchisemodel aan de pers bekend te maken. Verschillende strategische aankondigingen volgden, waaronder de komst van Raphaël Mathieu als CEO, de ondertekening van een exclusief contract met BNP Paribas Real Estate en de lancering van het eerste e-commerceplatform dat intern werd ontwikkeld voor zijn makelaars, de ondertekening van een drie-jaar durende samenwerkingsovereenkomst met het reclamebureau IP Belgium en de belangrijkste Belgische private tv-zender RTL-TVI voor de coproductie van een televisieprogramma.

Als onderdeel van zijn evolutie heeft We Invest een grote fondsenwerving van een miljoen euro uitgevoerd, als een ‘strategische stap’ vóór Serie A, met nieuwe publieke en private investeerders. Deze middelen werden onder meer gebruikt om vanaf 2021 de uitbreiding van het kantorennet aan Vlaamse zijde te financieren.

Concreet schreef Luna voor al deze onderwerpen persberichten, voerde een belangrijke redactionele follow-up en organiseerde interviews. Luna’s inzet en doorzettingsvermogen hebben hun vruchten afgeworpen. Op basis hiervan heeft We Invest een brede media-aandacht gekregen.