WBC

door Luna

WBCKlantenfiche

Sector: Non-profit, Gezondheid en Pharma, Overheid, Retail
Doelgroep van de klant: B2B

Positie Luna: PR-partner
Activiteiten: Persrelaties

Periode: 2018
Regio: Wallonië

Omschrijving : 

WBC Incubator is de eerste Waalse incubator in de gezondheidssector en heeft als opdracht de ontwikkeling van innoverende, concurrerende en duurzame bedrijven op het gebied van biowetenschappen en gezondheidsinnovatie in Wallonië te versnellen. WBC helpt wetenschappelijke en technologische projecten te structureren en uit te werken via een geheel van begeleidingstools: management, financiering van de verschillende etappes in de prototyping, de productie en de verkoop, lokale en internationale networking.
Samen stelden we een lijst van communicatiekansen op. We gingen op zoek naar relevante onderwerpen en gaven advies. Luna schreef persberichten over, onder meer:

  • het partnerschap van WBC met het Centre Québécois d’Innovation en Biotechnologie (CQIB) en met het Centre d’Entreprises et d’Innovation de Montréal (CEIM), twee Canadese incubators.
  • de aanwezigheid van WBC Incubator op de MedFIT-beurs 2018 in Straatsburg, en haar steun aan de internationalisering en aan het onthaal van medtech- en biotechbedrijven in Wallonië.