Lab9 – Online Grafics

Klantenfiche

Lab9 – Online Grafics

Sector: Multimedia, grafische sector


Doelgroep van de klant: 


Positie Luna: PR-partner


Activiteiten: Perscontacten en copywriting


Regio: België

Omschrijving:

Lab9 Stores werd opgericht in 2007 en stelt 44 mensen te werk in België. Het bedrijf boekte in 2018 een omzet van 27 miljoen euro. Lab9 is een Apple Premium Reseller en heeft winkels in Brugge, Brussel, Kortrijk, Roeselare, Ieper, Luik en Aalst.

Lab9 Stores is een dochter van Online Grafics NV, dat meer dan 25 jaar ervaring heeft met de integratie van Apple-producten in de grafische sector. De activiteiten van Online Grafics zijn vandaag eveneens verzameld onder de merknaam Lab9. Online Grafics werd opgericht in 1993, telt 41 medewerkers en boekte in 2018 een omzet van 19 miljoen euro.

Naast Apple Premium Reseller is Lab9 ook een systeemintegrator in de IT-sector. Zo verzorgt het bedrijf bij klanten de integratie tussen Microsoft Office en Windows systemen en de Apple-omgeving. Luna begeleidt Lab9 bij zijn persstrategie, onder andere bij de overname van twee nieuwe winkels in Brussel en Luik. Daarnaast voorzien wij content voor de website en sociale media. Naar de toekomst wordt er gedacht aan de opstart van een nieuwsbrief.