Vastgoedapp OZAAM verdubbelt personeel om te groeien in Vlaanderen

door Luna

PERSBERICHT

Contact communicatiepartner:
Isabelle Schmit bij Luna
Tel: +32 2 658 02 91
Gsm: +32 495 59 38 06
isabelle@luna.be

Vastgoedapp OZAAM verdubbelt personeel om te groeien in Vlaanderen

Brussel, 20 maart 2017 – Start-up OZAAM heeft drie nieuwe mensen aangeworven. Ook vond er een functieverandering plaats. Kevin Novotny en Marc Busiau hebben onlangs het verkoopsteam van OZAAM vervoegd als Account Managers voor Vlaanderen. OZAAM heeft ook een nieuwe ontwikkelaar aangeworven en verdubbelt zo zijn personeelsbestand van 4 naar 7 medewerkers. De drie benoemingen zijn onderdeel van de ontwikkelingsstrategie van OZAAM in Vlaanderen. Sébastien Halflants, ook sinds kort bij OZAAM, werd bevorderd tot Office Manager verantwoordelijk voor marketing en logistiek.

Twee nieuwe Account Managers om te groeien in Vlaanderen

Kevin Novotny is vanaf nu verantwoordelijk voor het beheer van een nieuwe klantenportefeuille, in dit geval alle  vastgoedmakelaars in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. “Ik ben gepassioneerd door digitale transformatie en meer bepaald door mobiele applicaties”, zegt Novotny. “Ik ben blij om in een innovatief team te werken dat me toelaat om mijn interesse in de vastgoedsector te combineren met een goede dagelijkse omgang met klanten. OZAAM laat particulieren toe om de panden die hen interesseren meteen van dichtbij te zien. Ik ben dus heel gemotiveerd om zo veel mogelijk vastgoed via de app aan te bieden.” Novotny heeft een bachelor in internationale handel  en heeft al een eerste ervaring in de verkoop. Zijn collega’s waarderen zijn motivatie en zijn humor.

Marc Busiau, afkomstig uit Antwerpen, is nu verantwoordelijk voor prospectie en voor het beheer van klanten in de provincies Antwerpen en Limburg. “De strategie voor een productlancering en de marktontwikkeling ervan in Vlaanderen is een grote uitdaging”, aldus Busiau. “OZAAM is een unieke applicatie met een groot groeipotentieel op de markt. Ik ben overtuigd van de meerwaarde en ik wil de vastgoedmakelaars uit mijn regio dan ook vertrouwd maken met de applicatie zodat zij op hun beurt ook deel kunnen uitmaken van het verhaal.” De dynamische en positieve Busiau studeerde grafisch ontwerp en heeft een bachelor in de rechten. Hij werd aangenomen bij OZAAM na een eerste ervaring in de grafische sector bij Bopack en in de verkoop bij Mobistar.

Nood aan een office en marketing verantwoordelijke

Sébastien Haflants begon midden juni bij OZAAM als Account Manager. Hij evolueert nu naar Office Manager verantwoordelijk voor marketing en logistiek. “Ik waardeer dat ik kan evolueren in en met een onderneming die een zekere vorm van actievrijheid biedt. Dat is een gunstig klimaat voor innovatie en reflectie”, vertelt hij. De functie van Office Manager laat toe om de link tussen verkopers en klanten van OZAAM te versterken. Zijn uitdaging zal er dus in bestaan om praktische en efficiënte oplossingen voor te stellen om te innoveren op het niveau van logistiek en informatie, om zo een extra kwaliteitsgarantie aan de klanten te bieden. Sébastien Haflants is overtuigd van het potentieel van OZAAM: “OZAAM is in staat om zich te onderscheiden van de concurrentie door elke dag te innoveren, in België en in het buitenland.” Haflants heeft een bachelor in marketing en in buitenlandse handel op zak. Hij is polyvalent, flexibel en heeft een luisterend oor. Hij heeft een eerste ervaring als ontwikkelaar bij start-up Visiyou, een bedrijf gespecialiseerd in online marketing.

OZAAM is het eerste 100% mobiele immobiliënplatform. Het bedrijf in volle groei heeft de laatste maanden zijn omzetcijfer verdubbeld. De benoemingen kaderen in die groeistrategie.

Voor meer informatie of een interview, contacteer Isabelle Schmit
bij Luna: isabelle@luna.be, +32 2 658 02 93 ou +32 495 59 38 06

Over OZAAM

OZAAM werd in juni 2015 gelanceerd als het eerste 100% mobiele immobiliënplatform van een nieuwe generatie. Het platform telt vandaag 381 aangesloten vastgoedkantoren.
Er is een samenwerking met de immosoftwarepakketten Whise en Omnicasa. Binnenkort zal ook het vastgoed van Fortissimo te bekijken zijn in de OZAAM app.
Gebruikers kunnen via vier manieren snel en efficiënt het huis van hun dromen vinden: via de code op de publiciteitsborden, via ingegeven postcodes, via een door de gebruiker ingegeven zoekgebied en via meldingen. OZAAM heeft inmiddels zo’n 1700 publiciteitsborden staan in België. 40% van de aangeboden panden zijn huurwoningen en 60% koopwoningen.
In de analyse van meest gedownloade apps in de categorie lifestyle, staat OZAAM voor historische spelers zoals Vlan en Logic en net na Immoweb. De gratis app is verkrijgbaar via de Appstore en Google Play.

Meer informatie: https://oza.am/nl-be/