Persuitnodiging: Faculty Club opent nieuwe vleugel ‘The WestWing’

door Luna

Persuitnodiging

Faculty Club opent nieuwe vleugel ‘The WestWing’

Hightech ruimte voor innovatief en creatief vergaderen

In de nieuwe, polyvalente ruimte van Faculty Club, ‘The WestWing’, kunnen bedrijven hedendaags werken en vergaderen. De WestWing biedt 4 inspirerende ruimtes voor optimale brainstorming en creatie. Er is ook een speciale co-workingruimte voorzien. De modernste technologieën, zoals interactieve ‘idea walls’, zorgen voor volledige digitale ondersteuning en tillen de omgeving met een historisch karakter naar een hoger niveau. De oude 16e-eeuwse stallingen van het Groot Begijnhof in Leuven werden gerenoveerd in overleg met monumentenzorg.

We nodigen u uit om alle mogelijkheden van de WestWing zelf te komen ontdekken op donderdag 22 juni. Aansluitend kunt u dan ook kennismaken met het vernieuwde restaurant Cum Laude, met Tom Vanhoegaerden als chef.

Peter Herbiest, Algemeen Directeur van Faculty Club, vertelt u tijdens een persmoment graag over de nieuwe vleugel. Later op de dag, tussen 16 en 19u, vindt de officiële opening voor het publiek plaats.

Wanneer ?

Donderdag 22 juni 2017

Waar?

Faculty Club, WestWing
Groot Begijnhof 14
3000 Leuven

Programma ?

  • 11u15: Ontvangst
  • 11u30: Uiteenzetting door Peter Herbiest (Algemeen Directeur Faculty Club)
  • 12u15: Perslunch door à la carte restaurant Cum Laude

Wie?

Faculty Club is een vergader- en congrescentrum ingebed in het Leuvens Groot Begijnhof, erkend als UNESCO werelderfgoed. Het is de enige event-locatie wereldwijd ingebed in een UNESCO werelderfgoed. Het centrum biedt vergader- en congresfaciliteiten aan; feestzalen; banketten; en een à la carte-restaurant. Het is een vzw die zijn oorsprong vindt in de KU Leuven.

Deelname en inlichtingen persmoment?

Gelieve uw aan- of afwezigheid te melden aan Anne-Camille Bettens (anne-camille@luna.be of +32 495 59 38 02) of Elsie van Linthout (+32 475 26 01 03).