Paradigmo haalt Jan Ickroth in huis voor Sales & Business Development

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Elsie Van Linthout bij Luna
Tel +32 2 658 02 70
GSM +32 475 26 01 03
elsie@luna.be

Paradigmo haalt Jan Ickroth in huis voor Sales & Business Development

Belgische kmo versterkt haar sales force

Brussel, 5 januari 2017 – IT-bedrijf Paradigmo heeft Jan Ickroth (55) halftijds aangetrokken voor Sales & Business Development. Ickroth gaat ook meewerken aan de uitbreiding van het productenaanbod in Identity & Access Management en Governance.

Paradigmo is reseller en service provider van twee oplossingen in Identity & Access Management en Governance: Brainwave en ForgeRock. Dit zijn oplossingen die typisch gericht zijn op het beheer en de controle van de identiteit van partijen die online toegang zoeken tot een bedrijf, zowel werknemers als klanten. Gezien de nichemarkt waarin Paradigmo actief is, is de eerste focus de publieke sector en de bank- en verzekeringssector. Maar sectordiversificatie behoort ook tot het takenpakket van de Sales & Business Developer.

We bekijken de mogelijkheden in onder meer de industrie en in de utilitysector. Onze oplossingen zijn in het bijzonder interessant voor organisaties die hun diensten online aan een breed publiek aanbieden. Bij een complexe integratie is dat nog meer het geval. De ForgeRock Identity & Acces Management-technologie kan bijvoorbeeld een oplossing bieden voor de invoering van een coherente beveiliging voor alle of een deel van de applicaties van een bedrijf”, aldus Ickroth.

Tenslotte zal Ickroth zich, samen met Managing Director Olivier Naveau, bezighouden met de uitbreiding van de portfolio van oplossingen en zo meer kansen creëren voor nieuwe projecten.

Paradigmo is een familiaal bedrijf actief in een nichemarkt”, licht Managing Director Olivier Naveau toe. “We hebben in het verleden al samengewerkt; hij is thuis in onze sector. Paradigmo zal dit jaar haar omzet verdubbelen. Jan is de eerste persoon die er bij komt om onze commerciële ontwikkeling te ondersteunen. Het is ons doel om de belangrijkste speler in de markt voor het soort oplossingen dat wij aanbieden te blijven”, aldus nog Naveau.

Het traject van Jan Ickroth

Jan Ickroth

Ickroth heeft een uitgebreide ervaring in de IT-consultancy sector. Tot voor kort werkte Ickroth bij Trasys, een Belgische ICT-speler die sinds vorig jaar deel uitmaakt van de NRB Groep. Hij begon zijn loopbaan bij Trasys Group als Sector Leader Manufacturing, met een brede klantenportefeuille in het marktsegment industrie. Daarna ging hij verder als Business Development Manager, hij richtte zich specifiek op IT-security-consultancy en werkte met oplossingen die Paradigmo ook gebruikt, zoals het IT-securityproduct Brainwave.

Ickroth zal zijn halftijdse job bij Paradigmo combineren met een functie als Delivery Director bij BPM Company. Dit is eveneens een IT-nichespeler.

Wenst u meer informatie of een interview, gelieve dan contact op te nemen
met Luna:  Elsie Van Linthout: elsie@luna.be, 02 658 02 70 of 0475 26 01 03

Over Paradigmo

Paradigmo is een Belgisch IT-bedrijf gespecialiseerd in Identity & Access Management en Identity Governance. Het bedrijf vertegenwoordigt de Brainwave GRC-oplossing op de Belux markt als distributeur en integrator en de ForgeRock-producten als integrator.
Paradigmo heeft vestigingen in Brussel en Luxemburg.
Meer info: http://www.paradigmo.be