Diamonds Forbes 2017 erkent Transporeon als snelgroeiend bedrijf

door Luna

Persbericht

Contact communicatiepartner:
Anne-Camille Bettens bij Luna
+32 658 02 96
+32 495 59 38 02
anne-camille@luna.be

Diamonds Forbes 2017 erkent Transporeon als snelgroeiend bedrijf

Krakau, 10 augustus 2017 – De Poolse dochteronderneming van de wereldwijde leider in intelligente transportlogistiek, Transporeon, werd tijdens de prestigieuze Diamonds Forbes 2017 awards (diamenty forbesa 2017) erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in Polen.

Om deze belangrijke erkenning te behalen, werd de financiële groei van Transporeon in Polen over een periode van drie jaar gevolgd door de Forbes-organisatie. Tijdens deze periode werden veel bedrijven in Polen op de proef gesteld door een moeilijke en onvoorspelbare economie.

“De Poolse dochteronderneming, gevestigd in Krakau, is het tweede grootste bedrijf van de Transporeon Group, na het hoofdkantoor in Ulm (Duitsland)”, zegt Jacek Tarkowski, Sales Director voor Oost-Europa en Rusland bij Transporeon en Mercareon. “Daarom is de erkenning een waardevolle mijlpaal voor ons. Daarnaast heeft Polen ook een belangrijk aandeel in de globale tranportsector.”

De Transporeon Group is sinds 2006 actief in Polen en voorziet een groot aanbod aan intelligente logistieke oplossingen voor verladers en vervoerders. De Software-as a-Service-producten zijn aanbestedingen, beheer van tarieven, transporttoekenning, time slot management, transportvisibiliteit, mobile order management, rapportering en facturatie. Belangrijke klanten in Polen zijn Whirlpool, Beiersdorf en Metsa Tissue.

Voor meer informatie contacteer Monika Murawska, Marketing Manager voor Transporeon Polen: murawska@transporeon.com, +48501 891 954.

Over Transporeon

Het logistieke cloudplatform TRANSPOREON verbindt verladers met o.a. vervoerders en chauffeurs – en optimaliseert logistieke processen door middel van Software-as-a-Service (SaaS). TRANSPOREON zorgt voor een vermindering van transportkosten en wachttijden bij laden en lossen. Momenteel zijn meer dan 1.000 verladers, meer dan 55.000 vervoerders en ruim 150.000 gebruikers uit 100 landen via de platformen van de Group met elkaar verbonden. De platformen en de customer service zijn beschikbaar in 25 talen.
De diensten van Transporeon zijn ISO gecertificeerd. Het hoofdkantoor van Transporeon Group bevindt zich in Ulm, Duitsland.

Meer informatie via www.transporeon.com