ConXioN gaat met twee prijzen aan de haal op Channel Awards

door Luna

Persbericht

Contact communicatiebureau:
Jelle Couder bij Luna
Tel +32 2 658 02 79
GSM +32 496 83 01 72
jelle@luna.be

ConXioN gaat met twee prijzen aan de haal op Channel Awards

Deerlijk, 31 januari 2017 – ConXioN, de ICT-dienstverlener uit het West-Vlaamse Deerlijk, is op de uitreiking van de Channel Awards 2017 in Brussel uitgeroepen tot ‘Best SMB Reseller’ en tot ‘Best Integrator’. Het is het derde jaar op rij dat ConXioN de prijs voor ‘Best SMB Reseller’ in de wacht sleept. Tijdens de Channel Awards worden de beste ICT-bedrijven van het afgelopen jaar verkozen.

Het publiek van de  Channel Awards 2017 bezorgde ConXioN donderdagavond twee mooie awards. Een goede start van 2017, het jaar waarin het bedrijf uit Deerlijk zijn 20ste verjaardag viert. “Ik was zeer verrast dat we de twee prijzen gewonnen hebben”, zegt Chris Debyser, Managing Director en oprichter van ConXioN. “Het is natuurlijk geweldig dat ons werk binnen de sector geapprecieerd en gewaardeerd wordt. We spreken hier ten slotte over het equivalent van de Oscaruitreiking in ons vakgebied. Ik ben vooral vereerd dat we de titel van Best Integrator hebben gewonnen tegen de grote kleppers uit de ICT-industrie

Naast de prijs voor Best Integrator, kreeg ConXioN ook de prijs voor Best SMB Reseller. Het is al de derde keer op rij dat het West-Vlaamse bedrijf de prijs in de wacht sleept. “Dat is de kers op de taart”, zegt Chris Debyser. “Dat we deze prijs mogen ontvangen was onverwacht, zeker omdat het al de derde keer is.”

De Channel Awards sluiten een succesvolle periode af voor ConXioN, dat nu volop de blik vooruit richt. “In december zijn we ook al ‘Proximus Best Cloud Partner’ en ‘Cisco Capital Partner of the Year’ geworden”, zegt Debyser. “Bovendien zetten we  in 2016 opnieuw een sterke groei neer, wat ons een nominatie voor de Trends Gazellen 2017 heeft opgeleverd.

De mooie resultaten zijn volgens Debyser het resultaat van 20 jaar vasthouden aan het motto ‘Immer Besser’ en onze continue investering in mensen en middelen. “We streven voor onze klanten altijd naar beter”, klinkt het. “We denken na over hun verdere behoeften en treden proactief op. Die  houding zie ik elke dag bij onze mensen. Bij hen ligt de sleutel voor de meerwaarde die we onze klanten kunnen bieden. Ik draag dan ook alle awards op aan ons voltallig team.

In de BeLux is ConXioN een belangrijke speler in de markt van (hybride) cloudoplossingen en proactieve dienstverlening. In samenwerking met haar partners HPe, Proximus en Microsoft noteerde het bedrijf de afgelopen jaren een sterke groei.

De Channel Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de actoren uit de Belgische ICT-distributie. De winnaars worden gekozen na een stemming door het aanwezige publiek. De uitreiking van de awards is een van dé bijeenkomsten voor de spelers binnen de ICT-distributie in ons land.

Wenst u meer informatie of een interview, gelieve dan contact op te nemen
met Jelle Couder bij Luna: Jelle@luna.be of 02 658 02 79 of 0496 83 01 72.
Over ConXioN

ConXioN is een Vlaamse ICT-dienstverlener die zich richt tot kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren zodat klanten zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. Concreet levert ConXioN infrastructuur, cloudoplossingen, Managed Services, ICT Security, oplossingen voor connectiviteit & mobiliteit en software applicaties.

ConXioN is in 20 jaar uitgegroeid tot een stevige kmo met een 70-tal ICT-specialisten, gevestigd in Deerlijk, Lommel en Ternat. Het bedrijf zet sterke groeiprestaties neer, met een geconsolideerde omzet van zo’n 12 miljoen euro (20% groei zowel in omzet als personeel). ConXioN kan bogen op sterke partnerships met o.a. HP, HPE, Microsoft, Cisco en Proximus.

Meer info:www.ConXioN.be