Festival van de Bedrijfsfilm: Megaluna valt in de prijzen met ‘Antwerpen Autovrij 2012’

Persbericht

Contact communicatiebureau:
Sofie De Smet
02 658 02 92
0495 59 38 02
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.luna.be

Festival van de Bedrijfsfilm: Megaluna valt
in de prijzen met ‘Antwerpen Autovrij 2012’
 
Brussel, 4 juni 2013 – Communicatie- en reclamebureau Megaluna, dat deel uitmaakt van The Factory Brussels, sleepte op het Festival van de Bedrijfsfilm de eerste prijs in de categorie ‘Event’ in de wacht. Het filmpje, in opdracht van de stad Antwerpen, promoot het evenement ‘Antwerpen Autovrij’. “De ideale eventfilm”
In de promofilm doorkruist de zesjarige Nikolaas met een aanstekelijk enthousiasme de Antwerpse straten in een wel heel alternatief vervoermiddel. Hiermee geeft hij het startschot voor Antwerpen Autovrij, editie 2012. Klik hier om het filmpje te bekijken. De jury was lovend over de Antwerpse inzending en noemde het “de ideale eventfilm met alle nodige ingrediënten: snelheid, filmisch vermogen, leuke boodschap, emotie”. Het concept en de organisatie van deze promofilm werden verzorgd door Megaluna; productiehuis Sputnik Media stond in voor de praktische uitwerking.   “Het is intussen het tiende jaar op rij dat Megaluna, in opdracht van de dienst Mobiliteit, mee zijn schouders zet onder de organisatie van het event Antwerpen Autovrij,” zegt Vincent Knecht, Creative Director van Megaluna. “Van sponsorwerving en het uitdenken van de activiteiten tot de communicatie naar het grote publiek en de pers toe: Megaluna ondersteunt de dienst Mobiliteit heel ruim wat Antwerpen Autovrij betreft. Ook het uitwerken van de audiovisuele communicatie behoort tot onze communicatieactiviteiten voor dit evenement. Het is heel fijn om nu, met het promofilmpje van 2012, in de prijzen te mogen vallen.145 bedrijfsvideo’s
Het Festival van de Bedrijfsfilm wordt georganiseerd door de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen. Het festival richt zich op ‘corporate video’. Prijzen worden uitgedeeld in de categorieën: ‘Training’, ‘Employer branding’, ‘Corporate image’, ‘Corporate image (government)’, ‘Product/process’ en ‘Event’. Dit jaar waren er in totaal 145 bedrijfsvideo’s in competitie. De jury bestond uit Lieven Debrauwer (cineast), Guy Thys (cineast), Alex Coene (netmanager Kanaal Z en Canal Z), Luc Pauwels (hoogleraar UA), Mieke Verelst (accountmanager communicatiebureau BBC), Frédéric Petit (woordvoerder Infrabel) en Carl Lenaerts (Kinepolis België). Antwerpen Autovrij zal dit jaar doorgaan op 15 september. Voor meer info over de nieuwste editie van het event, neem een kijkje op www.antwerpenautovrij.be.
Wenst u meer informatie of een interview met Vincent Knecht,
Creative Director bij Megaluna? Gelieve dan contact op te nemen met

Sofie De Smet bij Luna: 02 658 02 92 / 0495 59 38 02 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Over The Factory Brussels
The Factory Brussels biedt twee specialisaties onder één dak. Enerzijds kunnen klanten terecht bij Megaluna, een communicatie- en reclamebureau dat bekend staat om zijn creatieve kronkels en no-nonsense aanpak. Anderzijds is er Arte-Print, dat garant staat voor kwaliteitsvolle printservices. Drukkerij Arte-Print is houder van de labels ISO 12647-2 voor kwaliteit en ISO 14001 voor duurzaamheid. Voor meer info: www.megaluna.be en www.thefactorybrussels.be
TOP