Megabyte verhuist naar ruimere kantoren

 Persbericht

Contact communicatiebureau:
Lauriane Douchamps bij Luna
Tél: +32 2 658 02 91
Gsm: +32 495 59 38 01

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.luna.be

 
 
Megabyte verhuist naar ruimere kantoren
 
 
Megabyte kijkt vastberaden naar de toekomst en bevestigt zijn groei
 

Brussel, 28 mei 2013 – Megabyte, specialist in IT-oplossingen en –diensten, verhuist zijn hoofdzetel in Brussel naar ruimere kantoren. Het bedrijf verlaat de Tervurenlaan en kiest voor een locatie aan de andere kant van het Woluwepark, in het gebouw Le Val Duchesse aan de Vorstlaan 360 te Oudergem.


Megabyte kende de voorbije jaren een constante groei. Ondanks de economische crisis nam het omzetcijfer van het bedrijf in 2012 met 3% toe ten opzichte van het jaar ervoor. Voor dit jaar wordt een groei van 5% verwacht.


Met de stijging van het omzetcijfer nam uiteraard de hoeveelheid werk en dus het aantal personeelsleden toe. Hierdoor hadden de vroegere kantoren stilaan hun maximumcapaciteit bereikt. “De voorbije vier jaar hebben we verschillende opeenvolgende aanwervingperiodes gekend”, vertelt François Bryssinck, zaakvoerder van Megabyte. “We wilden blijven evolueren in een aangename en efficiënte werkomgeving. Het gebouw waarin we gevestigd waren, beantwoordde niet langer aan onze verwachtingen en aan die van onze medewerkers. Vandaar onze beslissing om te verhuizen”.


De nieuwe kantoren zijn ruimer en moderner, waardoor alle personeelsleden van Megabyte voortaan op dezelfde plaats aan de slag kunnen. Dit was niet het geval met de oude kantoren, waar de werknemers in twee aanpalende gebouwen ondergebracht waren. “Dit zal ongetwijfeld een bijdrage leveren aan een betere samenwerking tussen de verschillende afdelingen”, voegt Marianne Kalgout, mede-oprichter van Megabyte, toe. “Onze medewerkers zullen elkaar veel vaker tegen het lijf lopen, wat de informatiedoorstroming alleen maar zal bevorderen. Directe contacten zijn altijd gunstig om ideeën uit te wisselen. We hebben trouwens een informele vergaderruimte voorzien precies om dergelijke gesprekken te stimuleren”.

 

Voor een bezoek aan de nieuwe kantoren, meer informatie, een interview
of andere vragen, gelieve contact op te nemen met Lauriane Douchamps
op +32 2 658 02 91 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Over Megabyte

Megabyte, opgericht in 1986, is een specialist in ICT-totaaloplossingen en –diensten, IP-telefonie en telecommunicatie. Op basis van haar expertise biedt het bedrijf haar klanten gepersonaliseerde diensten aan rond consultancy, outsourcing, installatie en opleiding.
Megabyte biedt haar klanten daarnaast softwareoplossingen en hardware-installaties op maat (ERP, CRM, Business Intelligence, security, storage, externe back-up,...).


Megabyte is als onafhankelijke IT-specialist niet gebonden aan bepaalde merken of applicaties, en begeleidt zijn klanten bij hun binnenlandse en buitenlandse projecten. Het bedrijf is gevestigd in Brussel, heeft commerciële kantoren in Louvain-La-Neuve en Antwerpen, en stelt een 50-tal werknemers tewerk.

 

Voor meer informatie: www.megabyte.be

TOP