Uitnodiging pers ronde tafel PwC: Tax Freedom Day 2013: hoog tijd voor belastinghervormingen?

 
 
Uitnodiging pers ronde tafel
 

Tax Freedom Day 2013: hoog tijd voor belastinghervormingen?

 

Wanneer

 

Dinsdag 11 juni 2013, 10u30
 
Waar
PwC, Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Parking beschikbaar onder het gebouw)
Let op! Het gebouw bevindt zich vlakbij de oprit van de E40 en niet aan de kant van het shoppingcenter!

Onderwerp
Naar jaarlijkse gewoonte hebben PwC en Professor Wim Moesen ook dit jaar berekend op welke dag alle belastingen betaald zullen zijn en elke Belg voor eigen zak begint te werken. Vorig jaar viel Tax Freedom Day op 14 juni.
Wordt het dit jaar nog erger of net niet?
Belastingen, het blijft een heikel onderwerp dat de gemoederen behoorlijk beroert. En zeker nu, in tijden van ‘offshore leaks’ en andere ‘tax free havens’. Is de belastingdruk wel eerlijk verdeeld? Lijken de bedrijven de dans te ontspringen? En hoe zit het met de o zo nodige belastinghervormingen waar alle betrokkenen momenteel de mond van vol hebben?
Naast een antwoord op al deze vragen, doen Frank Dierckx en Professor Wim Moesen ook enkele gedurfde uitspraken over belastingen, besparingen en overheidsefficiëntie.
Kortom, een niet te missen afspraak. Wil u meer weten over hoe het nu staat met de belastingdruk in ons land en hoe het verder moet, zorg dan dat u erbij bent!
Sprekers
Frank Dierckx, Managing Partner, PwC Tax Consultants
Professor Emeritus Wim Moesen van het departement Economie van de KULeuven
Programma
10u30 Tax Freedom Day 2013: tijd voor belastinghervormingen?
11u30 Q&A
11u50 Lunch & drinks
 
Deelname en inlichtingen 
Om te zorgen dat alles vlot verloopt, vragen we u vriendelijk via e-mail te laten weten of u aanwezig zult zijn of liever een persmap ontvangt. Graag een antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of een belletje naar Geert Poisquet (0479 33 44 89)
 
 
TOP