Ecologic wordt PerfICTion Brussel/Genval

 

  Persbericht

Contact communicatiebureau:
Elsie Van Linthout bij Luna
Tel +32 2 658 02 70
GSM +32 475 26 01 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.luna.be

Ecologic wordt PerfICTion Brussel/Genval
 
Rotselaar/Genval/Brussel, 30 mei 2013 – PerfICTion, het netwerk van lokale ICT-bedrijven, krijgt er een nieuw lid bij. Ecologic heeft vestigingen in Genval en Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) en wordt het tweede lid van PerfICTion in Wallonië, naast TPS in Waremme. PerfICTion wil met name in Wallonië verder uitbreiden met kwalitatieve leden, en ontvangt Ecologic dan ook met open armen. "PerfICTion is voor ons een ideaal netwerk om deel van uit te maken", aldus Jean-Paul Boon, bestuurder bij Ecologic. "We zijn collega's onder mekaar, ook al zijn we concurrenten. Als concullega's werken we goed samen en verdelen we de markt onder mekaar. Wat wij als Ecologic bijzonder interessant vinden, is dat we met PerfICTion veel sterker staan tegenover onze leveranciers. Deze zijn veel toegankelijker nu voor ons, dankzij seminaries en dergelijke die ze speciaal voor PerfICTion geven", besluit Boon. "Met Ecologic vervolledigen we ons netwerk alweer", aldus Marc Haneveer, mede-zaakvoerder van PerfICTion. "We gaan verder actief op zoek naar nieuwe leden in Wallonië. We zoeken met name lokale ICT-bedrijven met voldoende kritische massa die binnen onze PerfICTion-cultuur passen. We kijken ook specifiek naar de complementariteit van hun aanbod bij de leden die er al zijn. Ecologic heeft bijvoorbeeld een mooi aanbod van Office 365 in de cloud, dat ook interessant kan zijn voor klanten van andere leden", besluit Haneveer.
Wenst u meer informatie of een interview met Chris Debyser en/of
Marc Haneveer, beide zaakvoerders van PerfICTion, of met de directeur van PerfICTion Genval?
Neem dan contact op met Elsie Van Linthout bij Luna:
+32 2 658 02 70, +32 475 26 01 03 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over PerfICTion
PerfICTion is het grootste lokale ICT-bedrijf voor de kmo. Het is een netwerk van 16 leden die samen onder de naam perfICTion de b2b-markt bewerken. PerfICTion telt vestigingen in Brussel, Deerlijk, Dendermonde, Dilbeek, Diepenbeek, Drongen, Gentbrugge, Genval, Hasselt, Leuven, Lommel, Overijse, Sint Niklaas, Tielt, Waremme en Zottegem.
Elk lid vormt het uniek aanspreekpunt van de kmo-klant, en stelt een oplossing samen met elementen die uit het ganse netwerk kunnen betrokken worden. Het netwerk telt meer dan 250 ICT-specialisten.
Voor meer informatie: http://www.perfiction.be
Over Perfiction Genval (Ecologic)
PerfICTion Genval heeft een vestiging in Genval (het vroegere Microstar) en één in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe). De zes medewerkers van het bedrijf verkopen de standaard ICT-producten en bijhorende diensten waar een lokale kmo in geïnteresseerd is. Ecologic maakt deel uit van de BDE Group, dat ook een volledig uitgeruste locatie heeft om ICT-opleidingen te geven; gespecialiseerdere diensten levert zoals netwerkbeheer en complexere configuraties; over een hardware herstelatelier beschikt; en tenslotte disaster recovery en contingency planning aanbiedt. De totale groep telt 25 medewerkers.
Meer informatie? http://www.ecologic.be
TOP