PerfICTion breidt uit met Techne IT Solutions

Persbericht


Contact communicatiebureau:

Elsie Van Linthout bij Luna
Tel +32 2 658 02 70
GSM +32 475 26 01 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.luna.be

 
PerfICTion breidt uit met Techne IT Solutions

PerfICTion Dilbeek versterkt aanwezigheid PerfICTion in regio Brussel

Rotselaar, 6 mei 2013 – PerfICTion, het netwerk van lokale ICT-bedrijven, heeft iets te vieren. Met Techne IT Solutions uit Dilbeek breidt de organisatie uit en versterkt het netwerk haar aanwezigheid in de regio Brussel. De verregaande kennisuitwisseling en samenwerking met andere PerfICTion-vestigingen is voor de nieuwkomer de belangrijkste reden om zich te engageren in het PerfICTion-netwerk. Voor PerfICTion is de toetreding van een nieuw lid weer een mooie stap voorwaarts en het bewijs dat het lokale netwerk van ICT-resellers leeft!

Een netwerk met nationale dekking

Techne IT Solutions wordt dus PerfICTion Dilbeek. In totaal werken er 12 mensen.

We zijn erg tevreden dat we onze nationale aanwezigheid uitbreiden”, aldus Marc Haneveer, manager bij PerfICTion. “Techne IT Solutions is op verschillende vlakken een aanwinst voor de groep. Eerst en vooral zorgen ze voor een mooie aanvulling op de lokale aanwezigheid van ons netwerk in de regio Brussel. Daarnaast versterken ze een aantal nichespecialisaties in onze groep. Techne IT Solutions is namelijk erg sterk in Microsoft Dynamics CRM en in Sharepoint.

Daarenboven past het bedrijf volledig in het gedachtegoed achter PerfICTion. “We beseffen dat we samen sterker staan dan alleen”, vertelt Walter Van Hecke, Algemeen Directeur bij Techne IT Solutions. “Bovendien zijn we er van overtuigd dat stilstand achteruitgang is. Daarom richten we, net als de andere leden, onze pijlen op bedrijven en oplossingen die getuigen van de wil om vooruit te gaan, te groeien. Ik ben er zeker van dat het PerfICTion-lidmaatschap ons zal helpen om ons nog meer en blijvend te onderscheiden van de concurrentie in deze moeilijke tijden.

PerfICTion Dilbeek wil een begrip worden in de regio

Een van de basiselementen in de filosofie van PerfICTion is dat bedrijven van elkaar kunnen leren en dat het delen van kennis alle vestigingen in de groep en hun klanten, de Belgische kmo, ten goede komt. De accumulatie van kennis en ervaring met specifieke probleemstellingen via werkgroepen, zorgt ervoor dat de leden van het netwerk erg snel veel kunnen bijleren van elkaar.

Voor ons is dat misschien wel de belangrijkste drijfveer om deel te worden van het PerfICTion-netwerk”, vertelt Van Hecke. “Binnen het netwerk zijn er werkgroepen op zowat alle niveaus: services, communicatie, technische werkgroepen,… Door in deze groepen kennis en ervaring te delen, verhoogt de kwaliteit en het tempo van het onderzoek dat de aparte leden doen aanzienlijk. Het gevolg is dat we veel meer en sneller bijleren en daardoor kwalitatief sterkere en volledigere oplossingen kunnen aanbieden aan onze klanten.

Naast kennisuitwisseling is ook naambekendheid een niet te onderschatten motief om lid te worden van het netwerk. Met een 150-tal klanten, waaronder het Innovatie- en Incubatiecentrum Brussel, Techno Automotive Equipment, Semco, Cockaert, FM Brussel, Forcea, Veronove,… heeft PerfICTion Dilbeek nochtans al een aardig klantenbestand in de regio. “Door lid te worden van het PerfICTion-netwerk hopen we om nog meer dé referentie in ICT te worden voor kmo’s in West-Brussel”, aldus Van Hecke. Competenties bij collega-vestigingen kunnen daarbij een handige aanvulling zijn van onze eigen expertise. Zo kunnen we nu bijvoorbeeld zelfs camerabewakingssystemen of VOIP-oplossingen aanbieden. Bovendien zullen we als PerfICTion-vestiging lagere prijzen kunnen aanbieden dankzij de aankoopkracht van het globaal netwerk, wat ons portfolio weer een stukje toegankelijker maakt voor potentiële klanten. Tot slot is PerfICTion een naam die al enige bekendheid heeft in België. Hopelijk pikken we ook hiervan een graantje mee.

Wenst u meer informatie of een interview met Chris Debyser en/of
Marc Haneveer, managers van PerfICTion of met Walter Van Hecke
van PerfICTion Dilbeek, neem dan contact op met Elsie Van Linthout
bij Luna: +32 2 658 02 70, +32 475 26 01 03 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Over PerfICTion
PerfICTion is het grootste lokale ICT-bedrijf voor de kmo. Het is een netwerk van 15 leden die samen onder de naam perfICTion de b2b-markt bewerken. PerfICTion telt vestigingen in Deerlijk, Dendermonde, Diepenbeek, Dilbeek, Drongen, Gentbrugge, Hasselt, Leuven, Lommel, Marcinelle, Overijse, Sint-Niklaas, Tielt, Waremme en Zottegem.
Elk lid vormt het uniek aanspreekpunt van de kmo-klant, en stelt een oplossing samen met elementen die uit het ganse netwerk kunnen betrokken worden. Het netwerk heeft meer dan 250 ICT-specialisten. Meer informatie? www.perfiction.be


Over PerfICTion Dilbeek (Techne IT Solutions)

PerfICTion Dilbeek is een in ICT gespecialiseerde kmo, gelegen in Dilbeek. Walter Van Hecke richtte het bedrijf op in 2003. Het bedrijf levert ondertussen diensten aan meer dan 150 ondernemingen en verzorgt onder andere clouddiensten, digital marketing, audits, beveiliging, installatie, monitoring, onderhoud en strategisch advies. Ze stellen daarbij telkens de groei van de klant centraal. Momenteel werken er 12 mensen. PerfICTion Dilbeek draaide in 2012 een omzet van 1,1 miljoen euro.
Meer informatie? http://www.techne.be

TOP