PerfICTion wordt Telenet Business Expert Partner

Persbericht

Contact communicatiebureau:
Karel Bouserie bij Luna
Tel +32 2 658 02 94
GSM +32 484 41 66 62
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.luna.be

 

PerfICTion slaat brug tussen Telenet en de kmo-markt

Rotselaar, 25 oktober 2012 – Het ICT-netwerk PerfICTion mag sinds kort pronken met het label van Telenet Business Expert Partner. Voortaan is het netwerk een geprivilegieerde verdeler van het volledige b2b-productporfolio van Telenet. Op die manier slaat PerfICTion de brug tussen Telenet en de kmo-markt.

Telenet bereikt de kmo via PerfICTion

Het zijn spannende tijden op het vlak van technologie. Voor kmo’s betekent de opkomst van een veelheid aan nieuwe technologieën, zoals cloud, Unified Communications, enz., een hele uitdaging. Om mee zijn met de concurrentie is investeren in technologie bovendien een must. Kmo’s hebben daarom nood aan een 'trusted advisor' die hen de weg wijst in de zoektocht naar de ideale match tussen hun bedrijfsgebeuren en ICT.

“Voor ons is PerfICTion een geschikte partner om dit marktsegment te bereiken”, vertelt Carl Alloin, Sales Director Kmo-sector bij Telenet. “Zij kennen de kmo-markt immers door en door en weten perfect wat voor kmo-klanten zinnige oplossingen en werkmethodes zijn. Bovendien hebben ze als trusted advisor al een vertrouwensrelatie opgebouwd met hun klanten. Daarom kiezen we ervoor op een structurele manier samen te werken met PerfICTion. De toekenning van het Telenet Expert Partnerschap illustreert dit.”

“Onze sterkte is dat we een netwerk van kmo-partners zijn”, vertellen Chris Debyser en Marc Haneveer, die samen het management van PerfICTion vormen. “We zijn daardoor veel beter gepositioneerd dan grote IT-resellers om dit klantensegment te benaderen. Bovendien hebben we als netwerk voldoende kritische massa om van Telenet het label van Expert Partner te krijgen.”

Meer producten betekent meer verantwoordelijkheid

Een aantal leden van het netwerk waren al Telenet Expert Partner, maar door PerfICTion als groep het label Telenet Expert Partner toe te kennen, gaat de samenwerking een serieuze stap verder. Concreet is de hele groep vanaf heden officieel aanbieder van het volledige B2B productgamma:

  • Internet via glasvezel, DSL, Coax, draadloze oplossingen en combinaties
  • Telefoonoplossingen via ISDN, PSTN, VOIP en servicenummers
  • Data-oplossingen, IP-VPN, CLIC en Point-to-point
  • Tv for business met meerdere aansluitingen
  • Hosting & securityoplossingen

Om de producten die PerfICTion nu aan haar portfolio toegevoegd heeft te verdelen moeten de PerfICTion-vestigingen de nodige kennis en expertise in huis hebben. Daarom is het noodzakelijk dat ze de nodige trainingen volgen en certificaten behalen. “Een aantal vestigingen zijn al gecertificeerd, de anderen zijn momenteel volop bezig met het doorlopen van die certificatietrajecten”, legt Carl Alloin uit.

Alle partijen varen wel bij dit versterkte partnerschap: PerfICTion kan haar kmo-cliënteel nu ook meer gespecialiseerde Telenetoplossingen aanbieden en Telenet kan verder groeien. De kmo-klanten kunnen op hun beurt genieten van een uitbreiding van het aanbod en de service van hun vertrouwde ICT-partner.

Wenst u een interview met Chris Debyser en Marc Haneveer, neem dan contact op met Karel Bouserie bij Luna: +32 2 658 02 94 of +32 484 41 66 62 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over PerfICTion
PerfICTion is het grootste lokale ICT-bedrijf voor de kmo. Het is een netwerk van 16 leden die samen onder de naam PerfICTion de b2b-markt bewerken. Ze richten zich daarbij in de eerste plaats op bedrijven met minder dan 75 werkplekken. PerfICTion telt leden in Deerlijk, Dendermonde, Diepenbeek, Drongen, Genval, Gentbrugge, Hasselt, Heusden-Zolder, Leuven, Lommel, Marcinelle, Overijse, Sint-Niklaas, Tielt, Waremme en Zottegem. Elke PerfICTion-vestiging vormt het uniek aanspreekpunt van de kmo-klant, en stelt een oplossing samen met elementen die uit het ganse netwerk kunnen betrokken worden. Het netwerk verenigt momenteel 188 ICT-competenties en heeft in totaal meer dan 150 medewerkers in dienst. Samen realiseren ze 33 miljoen euro omzet in B2B.

Voor meer informatie: http://www.perfiction.be

TOP