Gfi behaalt ook Silver Partnership voor Microsoft .NET-ontwikkeling

Persbericht

Contact communicatiebureau:
Elsie Van Linthout bij Luna
Tel: +32 2 658 02 70
GSM: +32 475 26 01 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.luna.be

Gfi zet in op mobile apps

Windhof/Haasrode, 1 maart 2012 – Gfi, Europese speler op de markt van de ICT-diensten, behaalt ook het Silver partnership voor web en .NET-ontwikkeling. Daarmee is Gfi Silver partner van Microsoft voor zowel web en .NET als voor Microsoft BI en Sharepoint. Het Franse moederbedrijf van Gfi is zelfs Gold-partner van Microsoft. Gfi ontwikkelde onder meer de back-end van de nieuwe websites voor Toyota Motor Europe volledig in .NET.

Mobile apps

Software ontwikkeling is één van Gfi's strategische assen. Het bedrijf gebruikt daarvoor verschillende omgevingen, met naast .NET ook Java, Lotus Notes, Natstar en EGL. Ook in de ontwikkeling van mobile apps is Gfi thuis. Het gaat dan zowel over native Windows Phone applicaties, ontwikkeld in .NET, als over applicaties ontwikkeld in HTML5 die draaien op alle mobiele platformen (Windows Phone, Android en iOS).

Gfi ontwikkelde een aantal mobile apps, bijvoorbeeld voor het publiek transport in Genève (TPG). Voor het netwerk van freelancers in België ontwikkelde Gfi een app om op de hoogte te blijven van opportuniteiten die zich via Gfi aanbieden. Die worden gepusht naar mobile devices waar ze via de app kunnen geraadpleegd worden.

Het registratieproces voor de Android Market en Apple Appstore doorlopen is een noodzaak, waarbij Gfi ook adviseert.

IBM én Microsoft

Gfi gaat meer dan ooit voor de beide overheersende ICT-platformen in de markt: Microsoft en IBM. Het bedrijf blijft daarom investeren in beide omgevingen. Het Silver partnership voor .NET-ontwikkeling toont dat opnieuw aan.

Wenst u een interview over dit onderwerp, neem dan contact op met Elsie Van Linthout bij Luna: +32 2 658 02 70, +32 475 26 01 03, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Gfi

Gfi is een Europese dienstenleverancier op informaticavlak. Het van oorsprong Franse bedrijf is actief in 5 domeinen: consulting, application services, enterprise solutions, infrastructure services en bedrijfssoftware. De groep is aanwezig in 10 landen met ongeveer 10.000 werknemers en heeft 12 competence centers, 2 software factory’s en 3 off-shore centers. Haar omzet bedroeg 657,9 miljoen euro in 2010. In de Benelux telt de onderneming 230 medewerkers. Er zijn vestigingen in Haasrode-Leuven, Waver, Gent, en Windhof (L).

Voor meer informatie: www.gfi.be, www.gfi.lu en trainingcenter.gfi.be

TOP