Uitnodiging persbijeenkomst: Belgische start-up Ledea lanceert haar eerste eigen collectie

 

Uitnodiging persbijeenkomst
 
Belgische start-up Ledea lanceert
haar eerste eigen collectie 
   
  • De 3 oprichters zijn jonge Brusselaars die werken én studeren, 2 zijn verpleegsters
  • Mooie avond- en trouwkleren voor vrouwen ongeacht hun model, blijkt een gat in de markt te zijn!
Wanneer?
 
Dinsdag 11 juni, van 10u30 tot 11u30 of op individuele afspraak
De officiële lancering voor potentiële klanten vindt plaats op 25 juni vanaf 19u
 
 
Onderwerp ?
 
Drie jonge Brusselaars lanceren hun eigen modemerk: Ledea. De twee jonge vrouwen van 24 en 25 die mee-oprichten vonden nauwelijks aantrekkelijke avondkleding of trouwkleding voor hun figuur. En ze dossen zich natuurlijk graag mooi en sexy uit voor een feestje of huwelijk. Dus besloten ze dat er ruimte was voor een nieuw Belgisch haute-couturemerk op maat, met de nodige glitter om te stralen.
 

De twee jonge vrouwen werken als verpleegster in een RVT en studeren daarbij ook nog. De mannelijke medeoprichter studeert en werkt in administratie. Ze hebben dus geen enkele link met mode.
 

Op 25 juni lanceren ze hun eerste eigen collectie, in Brussel. Op 11 juni stellen ze hun collectie alvast voor aan de geïnteresseerde pers. Er zijn avondjurken en trouwjurken in hun inclusieve collectie. Met de bedoeling dat alle vrouwen zich mooi en speciaal voelen bij speciale gelegenheden.
 

Kom kennismaken met deze jonge ondernemers op 11 juni.
 
Programma ?
 

10u15: Ontvangst
10u30: Presentaties
11u30: Vragen en broodjeslunch

Waar ?

We nodigen je graag uit in de kantoren van Ledea – Paepsemlaan 20, 1070 Anderlecht - voor een avant-première van Ledea’s eerste eigen collectie. Er is parkeerplaats aan het gebouw. Kom je met het openbaar vervoer? Bus 49, halte ‘Eiland St-Helena’ Op 25 juni vanaf 19u vindt het evenement plaats voor de lancering van de eerste eigen Ledea-collectie voor potentiële klanten. Jij of je fotograaf zijn ook daar welkom, contacteer ons desgevallend.

Deelname en inlichtingen? 
 
Mogen we jou of één van je collega’s verwelkomen? Om ervoor te zorgen dat de persbijeenkomst vlot verloopt, vragen we je vriendelijk je aan- of afwezigheid te melden aan Isabelle Schmit (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 02 658 02 93 of 0495 59 38 06). Voor bijkomende vragen of een interview op een ander moment, kun je ook contact opnemen met Isabelle.
 
TOP