Mobile Outfitters verdubbelt omzet

Persbericht


Contact communicatiepartner:
Isabelle Schmit bij Luna
Tel: +32 2 658 02 93
Gsm: +32 495 59 38 06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Mobile Outfitters verdubbelt omzet
 
De verdeler van Clear-Coat en Style Skins vertegenwoordigt
ongeveer 10% van de markt van ‘Telecom specialist retailers’
 
Eigenbrakel, 28 mei 2019 - Mobile Outfitters, de verdeler van 360° screenprotectors en Style Skins in textuurkleuren voor mobiele apparaten (smartphone, tablet, laptop, smartwatch, gaming) heeft zijn omzet bijna verdubbeld: van 1,15 miljoen euro in 2017 tot 2,01 miljoen euro in 2018. Mobile Outfitters vertegenwoordigt ongeveer 10% van de markt van ‘Telecom specialist retailers’.
 
Benoit Margery, CEO van Mobile Outfitters: ”Deze omzetstijging is zowel een gevolg van de uitbreiding van het RapidCut-machinepark in 2018, als van de toegenomen verkoop van gesneden screenprotectors. In 2018 verhuurde Mobile Outfitters immers 162 RapidCut-machines, tegenover 123 in 2017, een stijging met 32%. Daarnaast steeg de verkoop van screenprotectors met 230% in 2018.” 
 
Mobile Outfitters heeft een RapidCut-¬machinepark in heel België, zowel in Vlaanderen en Wallonië als in Brussel. In 2018 sloot de distributeur drie nieuwe partnerschappen af (Group VT, Loop en Huawei), boven op de vijf partnerschappen die hij al in 2017 aanging (Krëfel, Proximus, Hifi International, Ed.com, 123 Telecom).
 
Benoit Margery: “Mobile Outfitters vertegenwoordigt ongeveer 10% van de markt van Telecom specialist retailers. Mobile Outfitters US, waarmee we een exclusieve distributieovereenkomst voor de Benelux hebben afgesloten, investeert in onderzoek en ontwikkeling om innoverende oplossingen aan te bieden, afgestemd op de vraag en de evolutie van de markt. Het is de bedoeling om met onze RapidCut-machines een volledig aanbod voor zowel tablets als smartphones te voorzien.
 
De vooruitzichten voor 2019
 
Het aantal verhuringen van RapidCut-machines in 2018 was heel bemoedigend, en de verdeler van screenprotectors voor mobiele telefoons wil deze ontwikkeling voortzetten.
 
Mobile Outfitters mikt meer bepaald op 20% meer verkochte producten met het bestaande machinepark. Daarenboven wilt Mobile Outfitters haar activiteiten uitbreiden en blijven groeien bij zelfstandigen in de reparatiesector, een sector in volle ontwikkeling. We willen nieuwe partnerschappen aangaan om ons machinepark uit te breiden”, voegt Margery toe.
 
RapidCut: kant-en-klaar!
 
De sleutel tot succes van Mobile Outfitters is het RapidCut¬-snijsysteem dat elk van de partnerwinkels ter beschikking krijgt. 
Benoit Margery legt uit: “Dankzij RapidCut zijn we in staat om, op vraag van de klant en in enkele seconden tijd, de twee beschermingstypes, Clear-Coat en Style Skins, te vervaardigen voor alle draagbare multimedia-apparaten. De software van de RapidCut-machine bevat meer dan 1000 modellen van aansluitbare toestellen. Zo kan ze in minder dan 10 seconden een protector snijden op maat van het apparaat van de klant.
 
Benoit Margery: “De Clear-Coat en Style Skins gamma’s zijn speciaal ontworpen om het gebrek aan kwalitatieve alternatieve oplossingen voor de bescherming van het groeiende aantal mobiele apparaten te verhelpen.” 
 
De producten van Mobile Outfitters zijn compatibel met de nieuwste technologieën.
 
Om de gebruikerservaring te verbeteren, is de beschermlaag zodanig ontwikkeld dat ze voldoet aan de technische vereisten van de nieuwe ultrasone vingerafdruksensors”, benadrukt Margery.
 
Bij de installatie voorziet Mobile Outfitters een machine, de software, een opleiding (over de werking, de plaatsing van de producten, verkoopargumentatie, enz.) én technische ondersteuning. Mobile Outfitters breidt zijn ruime productgamma regelmatig uit met nieuwe ‘trendy’ modellen. 
 
De machines worden verhuurd voor een vast maandelijks bedrag, aanvaardbaar voor kmo’s. Dat maakt het mogelijk de inventariskosten voor het beheer van de stocks en de producten van de partnerboetieks terug te dringen. 
 
 
 

Benoit Margery, CEO

RapidCut

Skins
 
Wenst u meer informatie of een interview, neem dan contact op met
Isabelle Schmit bij Luna: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 02 658 02 93 of 0495 59 38 06
 
Over Mobile Outfitters Benelux
 
Mobile Outfitters Benelux (zustermaatschappij van Studio Telecom) is in Eigenbrakel gevestigd. Sinds 2016 is het de officiële verdeler van de wereldwijd bekende fabrikant van Clear-Coat en Style Skins, die in 2007 werd opgericht en zijn maatschappelijke zetel in Philadelphia (Pennsylvania) heeft. 
 
Mobile Outfitters Benelux verkoopt 360° screenprotectors en skins in textuurkleuren voor mobiele apparaten (smartphones, tablets, laptops, smartwatches, enz.). De producten worden door professionals geïnstalleerd en genieten een levenslange garantie. De maatschappij heeft belangrijke partnerschappen afgesloten met onder meer Proximus, Krëfel, Samsung en Huawei. De partners verkopen de producten van Mobile Outfitters in hun winkels en beschikken over kiosken met RapidCut-snijmachines. Daarmee kunnen ze in enkele seconden screenprotectors voor alle draagbare multimedia-apparaten maken.

Voor meer informatie: www.mobile-outfitters.be
TOP