UITNODIGING PERSCONFERENTIE - Your Nature: al meer dan 35 huizen op de site

UITNODIGING PERSCONFERENTIE
  
Vrijdag 26 april vanaf 10 u
 

 

  • Al meer dan 35 huizen op de site
  • 8 Lake Houses (of 4 tweeledige huizen) en 28 Lodge Houses
  • 4 gemeenschappelijke gebouwen in aanbouw: Bureaus & Onderhoud, Onthaal, Restaurant en Zolder
 
Onderwerp ?
 
Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 april zal François Mary, CEO van Your Nature, de evolutie van het project en de vooruitgang van de werken voorstellen, evenals de nieuwe aandeelhouder en het samenwerkingsakkoord dat eind vorig jaar werd gesloten met de internationale hotelketen Dream Hotel Group, die de bestemming zal commercialiseren. Daarna is het mogelijk het domein te bezoeken waar al meer dan 35 huizen werden geïnstalleerd en waar de 4 eerste gemeenschappelijke gebouwen in aanbouw zijn. Prins Édouard de Ligne, voorzitter van de raad van bestuur, alle aandeelhouders en Jay Stein, CEO van Dream Hotel Group zullen eveneens aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.
 
Programma ?
 

10u00: Onthaal en ontbijt
10u30: Persconferentie
11u30: Bezoek domein
12u30: Lunch

PS: om 11 u. organiseert de Eurometropolitan e-Campus een persconferentie op de site van Your Nature over de voortgezette opleiding in e-toerisme, die wordt georganiseerd in samenwerking met de Haute École van Henegouwen.

 

Wie ?

Your Nature is een eco-resort in aanbouw op het domein van het Bois de Péronnes in Antoing (Henegouwen). Het bos van 280 hectare was in handen van de prinsen van de familie de Ligne. Het resort zal zo’n 188 vakantiewoningen bieden en enkele gemeenschappelijke gebouwen zoals een zwembad, een wellnesscentrum en een restaurant. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten mogelijk rondom 3 thema’s die het DNA van de site karakteriseren: activiteiten in het water, in de lucht en op de grond.

Waar ?

Grand’Route 22-24
7640 Maubray (Belgique)
Gps-coördinaten: 50.549437.3.482932


Parking is voorzien.
De persconferentie vindt plaats in het onthaal, vlak naast de parking.
Golfwagentjes zullen de bezoekers nadien naar de site rijden voor het bezoek.

Inschrijvingen ? 
 
Neem gerust contact op met Muriel van Luna (+32 495 59 38 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor alle bijkomende vragen, een interview of praktische informatie. Dank bij voorbaat om uw aanwezigheid te bevestigen of u te verontschuldigen via dezelfde contactgegevens.

 

Hoe bereikt u de site Your Nature?
 
TOP